Zodia Berbec – acorda-i rasfatul care merita, cu Masatto

Incepand cu 21 martie si pana la 20 aprilie inclusiv, sarbatorim pe cei nascuti in zodia berbecului. Daca inca te intrebi ce anume ar fi potrivit pentru un el sau ea, gandeste-te la luxul si rasfatul relaxarii. Iar in acest sens Masatto vine cu o idee excelenta – un fotoliu de masaj.

Guvernat de energia fizica, de graba si de curaj, orice persoana nascuta in zodia berbec este dornica sa se afirme. Dar are nevoie si de un status bun, de un mod bun pentru asta, in fiecare zi. In modul sau autentic de a fi, este vioi, plin de entuziasm.

Are si un minus, acela ca este nerabdator sau ca nu isi stapaneste prea bine impulsurile. Se spune ca in astfel de momente este benefic sa te opresti si sa sa gandesti la rece. Adica sa se aseze in fotoliul de masaj si sa se bucure de cateva clipe de relaxare. Pariu ca ulterior va fi mai bine, mai calm, mai relaxat.

Nativul din berbec este sensibil la stres – iar Masatto poate fi remediu ideal

De altfel, multi dintre noi se regasesc in acest scenariu cotidian in care stresul isi pune tot mai mult amprenta in viata noastra. Masatto poate fi remediu eficient, dat fiind ca orice fotoliu din colectia acestui brand este experienta wellness acasa.

La o simpla apasare de buton, la propriu, fie ca vorbim despre telecomanda sau despre butoane pe bratul fotoliului, pot fi incepute sesiunile de masaj. Tehnici diverse, intense sau mai blande, programe manuale sau automate cu deep shiatsu, stress relief, gentle care, programe speciale inainte de somn sau revigorarea de dimineata, cele cu focus pe anumite zone corporale (gat si umeri spre exemplu) sunt motive pentru care ocupantul se va simti purtat departe cand este masat intr-un fotoliu de acest gen.

Se stie despre acesti nativi ca nu sunt egoisti. Asadar vor imparti cu drag acest fotoliu si cu restul familiei. Si va putea face asta fara sa isi compromita experienta sa. Fotoliile de la Masatto au o tehnologie complexa in spate ce scaneaza ocupantul, ajusteaza rolele pe dimensiunea corporala a utilizatorului si astfel masajele vor fi mai precise si mai placut resimtite. Pentru ca vor actiona exact unde trebuie.

Testare gratuita in orice showroom sau acasa!

Orice fotoliu Masatto poate fi testat inainte de cumparare, in showroom-urile din tara, in Bucuresti fiind doua locatii de acest gen dintre care una este Casa Masatto (Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97). Poti de asemenea sa ceri testarea acasa, iar echipa Masatto vine pregatita cu fotoliul, monteaza si instruieste despre cum sa il folosesti. Nu vei mai dori sa il lasi sa iasa din viata ta!

Contact:

Masatto Bucuresti

+40 735 518 967

Masatto Cluj

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

Leave a Reply