Virusul care are placa de baza

O sa va spun despre un virus, un virus care cica preia controlul mintii umane sau animale. Acest virus este se pare unul dintre cele mai de succes virusuri ce s-au scos vreodata din laboratoarele lumii. Prea putin ne intereseaza despre el atata timp cat inca nu ne afecteaza, insa, trebuie sa citez ceva:

Cu toate acestea, parazitul preferă să trăiască în interiorul pisicilor şi a rozătoarelor. Toxoplasma gondii poate trăi în orice creatură cu sânge cald, însă preferă să trăiască în interiorul unei pisici, unde se poate înmulţi.

Pentru aceasta, parazitul preia controlul asupra minţii şobolanului-gazdă, făcându-l să fie atras sexual de mirosul urinei de pisică, în loc să considere înfricoşător acest miros. Această transformare creşte în mod considerabil şansele ca şobolanul să se apropie de o pisică, felina hrănindu-se cu el şi, totodată, cu parazitul.

Daca ati terminat de citit mai sus, cred ca deja v-ati dat seama ca acest virus este programat sau are o placa de baza. Deci virusul preia controlul mintii unui sobolan oarecare. Il face pe acesta sa creada ca urina de pisica miroase bine (habar nu am de unde stie virusul cum miroase urina de pisica, o fi avand nas cred). Deci acest virus dupa ce ca e bine programat, mai stie si psihologie, dar si tactica. Sobolanul va pleca sa caute urina de pisica. Pisica mananca sobolanul, si virusul si-a indeplinit targetul, ajungand in pisica, acolo unde cica ii place.

Leave a Reply