Vine sezonul rece! Ce ghete poți purta la birou?

Multe femei sunt de părere că, în sezonul rece, crearea de ținute office e mult mai complicată decât în sezonul cald. În primul rând, pentru o ținută de iarnă reușită trebuie luate în calcul mai multe itemuri vestimentare cu caracteristici specifice sezonului: căldură, confort și impermeabilitate. Iar pe lângă hainele groase care să se potrivească ținutelor office mai ai nevoie și de o pereche de ghete potrivite cu restul vestimentației.

Multe femei au ca primă opțiune ghete damă colecția 2018 atunci când își construiesc ținutele pentru birou, astfel că garderoba lor este compusă din mai multe perechi de acest gen. Ghetele sunt considerate a fi cele mai versatile încălțări pentru sezonul rece.

Ghetele de damă office pot fi de mai multe feluri. Fie cu toc zero pentru a le oferi doamnelor mai multă comoditate, fie cu toc bloc sau cu toc înalt pentru eleganță și prestanță la birou. Și lungimea lor diferă, unele ghete pot fi scurte doar până la gleznă, medii sau chiar lungi și acestea din urmă pot fi foarte ușor confundate cu cizmele.

Îți venim în ajutor în alegerea ținutei perfecte pentru birou și îți prezentăm câteva modele de ghete în tendințe în anul acesta, ghete pe care trebuie neapărat să ți le cumperi dacă îți place să fii în pas cu moda!

Ghete damă fără toc

Acestea sunt adesea alese pentru a completa ținutele office pentru comoditatea, eleganța și versatilitatea lor. Lipsa tocului nu le face să fie mai puțin elegante, ba din contra, pot completa perfect o ținută stilată dacă sunt asortate corespunzător. În general se recomandă ținute office lejere, cu clasicii pantaloni sau blugi și chiar rochii, fuste cămăși, sacouri, cardigane și palton.

Ghete damă cu toc

Dacă vrei să fii impunătoare la birou atunci o pereche de ghete cu toc sunt cea mai potrivită alegere. Acestea degajă eleganță și stil și sunt și comode. De asemenea, sunt foarte versatile și pot fi asociate cu foarte multe ținute, în special cu cele office. Se potrivesc și cu pantalonii clasici, dar și cu o pereche de blugi și o cămașă sau un pulover tricotat și mai ales cu rochii și fuste.

Ghete damă cu șireturi

Anul acesta șireturile sunt în mare trend și definesc amestecurile de elemente cu accente masculine și feminine în aceeași ținută. Pentru birou, o astfel de alegere ar fi opțiunea perfectă.

Nu numai că sunt cu mult diferite față de ghetele obișnuite, dar se așază și foarte frumos pe picior și oferă un aer de superioritate și încredere în forțele proprii. Cu o astfel de pereche de ghete poți ieși ușor din tipare.

Ghete simple cu imprimeuri florare

Imprimeurile florare au fost în trend de foarte mult timp. Nu numai că le oferă ghetelor un aspect plăcut, dar adaugă și un plus de culoare ținutei tale.

Astfel de modele sunt simple, comode și foarte călduroase și sunt indicate mai ales dacă ai foarte mult de mers pe jos, prin zăpadă și gheață. Talpa te va proteja de eventualele accidente iar blana de frig.

Leave a Reply