Vanzarile de terenuri din sectorul 4 se afla in topul preferintelor bucurestenilor

Vanzarile de terenuri- de ce sa alegi sectorul 4 al Capitalei

In ultimii 5 ani, in pofida accentuarii crizei economice, vanzarile de terenuri in sectorul 4 au cunoscut o crestere semnificativa, comparativ cu alte zone ale Bucurestiului. Acest aspect se datoreaza mai multor factori. In primul rand, sectorul 4 si zoneleperiferice adiacente sunt privite ca unele dintre cele mai sigure din punct de vedere seismic, datorita particularitatilor terenurilor, precum si a actiunii undei seismice.

De asemenea, zonele periferice din partea de sud a Capitalei, cum ar fi comunele Berceni si Popesti-Leordeni, sunt considerate a fi niste oaze de liniste, care atrag o multime de oameni dornici sa scape de zgomotul si traficul infernal din oras.

Nu in ultimul rand, in momentul in care se ia decizia achizitiei unui teren in zona vizata, specialistii imobiliari pledeaza pentru alegerea acesteia datorita preturilor mai scazute, comparativ cu zona de nord, dar si a suprafetelor mai mari de care se pot bucura locuitorii Bucurestiului.

Agentiile imobiliare va pun la dispozitie oferte fara concurenta

Deoarece vanzarile de terenuri din sectorul 4 al Capitalei au cunoscut un trend ascendent, agentiile imobiliare ofera clientilor sai variante de nerefuzat. Modificarile legislative in domeniu din ultimii 10 ani au facilitat inscrierea acestora in spatiul intravilan, aspect care a adus o serie de avantaje.

Dintre acestea, cel mai evident este reprezentat de facilitarea de a vinde intr-un timp cat mai scurt si la preturi mult mai avantajoase astfel de terenuri. Un aspect la fel de important este dat si de accesul la principalele utilitati, dar si la mijloacele de transport in comun, gratie imbunatatirii imfrastructurii rutiere.

Comparativ cu zona de nord sau de est a Bucurestiului, partea de sud a castigat un avantaj masiv, pe de-o parte, pentru ca amplasarea imobilelor ofera cumparatorilor acces rapid la metrou, dar si la marile centre comerciale, de unde se poate realiza o aprovizionare rapida, chiar daca conditiile meteorologice nu sunt tocmai favorabile.Prin urmare, pe piata imobiliara locala au aparut numeroase firme care faciliteaza vanzarile de terenuri din sectorul 4, mai ales prin intermediere.

Terenurile din sectorul 4 sunt propice constructiilor solide

Caracteristicile solului din zona de sud a Capitalei prezinta un mare avantaj pentru iubitorii de gradina, curte si vile si etaj. Acesta permite contruirea unor fundatii masive, sigure si realizarea unor constructii pe mai multe nivele, care sa reziste unor cutremuri cu o magnitudine mai mare.

Cu siguranta ca fiecare dintre noi isi doreste o casa cu o curte cat mai mare, unde sa isi faca amenajari, un spatiu de joaca pentru copii si de petrecere a timpului liber, in aer liber, curat, departe de poluarea din aglomeratia urbana.

Prin urmare vanzarile de terenuri din sectorul 4 al Bucurestiului au cunoscut un avant rasunator, in ciuda crizei economice. Suprafetele care depasesc 1500 mp si chiar 2000 de mp sunt ideale pentru cei care viseaza la o gradina frumoasa, cu pomi fructiferi, flori sau gazon impecabil!

Leave a Reply