Unde gasim masini de inchiriat in Otopeni?

Majoritatea celor care intentioneaza sa viziteze capitala Romaniei si sosesc cu avionul la Otopeni, cauta cele mai atractive solutii pentru a inchiria o masina.

In Otopeni exista un numar mare de firme care inchiriaza masini, unele detin doar masini de lux pe care le inchiriaza pentru sume foarte mari de bani. De exemplu, exista firme care inchiriaza masini pentru 100 de euro pe zi, insa spre aceste firme isi indreapta atentia doar persoanele cu o situatie financiara foarte buna.

Cei care cauta inchirieri auto ieftin in Otopeni de exemplu, se pot orienta spre firma de inchirieri masini Kamoauto, iar acolo vor putea sa gaseasca mai multe masini la preturi foarte atractive.

Persoanele care vor cauta aceasta firma vor avea posibilitatea ca pentru doar 18 euro pe zi (in cazul in care vor inchiria masina pentru minim 30 de zile), sa opteze pentru un model Ford Focus. Pentru aceiasi masina, chiria pe zi va fi de 32 de euro, pentru inchirierea pe doua zile.

Renault Clio Estate reprezinta o alta solutie buna pentru cei care isi doresc o masina de inchiriat in Otopeni. Pentru doar 12 euro pe zi se poate inchiria aceasta masina (pentru minim 30 de zile), in timp ce pentru 21 de euro pe zi se poate inchiria masina pentru o perioada de doar doua zile.

32 de euro pe zi costa un autoturism Dacia Duster pentru cei care isi doresc sa inchirieze masina doar pentru doua zile, in timp ce acelasi model Dacia Duster costa doar 18 euro pe zi pentru cei care inchiriaza masina pentru minim 30 de zile.

Pentru persoanele care isi doresc o masina mica de oras, un model Ford Fiesta de exemplu poate reprezenta solutia ideala. 21 de euro pe zi pentru inchirierea pe doua zile costa masina si 12 euro pe zi pentru cei care inchiriaza masina pentru minim 30 de zile. Exact aceleasi preturi le are si un model Opel Corsa de exemplu.

Acestea sunt doar cateva exemple de masini si preturi pe care Kamoauto le pune la dispozitia clientilor. Dupa cum se poate vedea, aceasta firma vine cu masini de calitate la preturi foarte atractive, asa ca este firesc ca toti cei care au nevoie de o masina atata timp cat stau in Otopeni sau in Bucuresti, sa se orienteze spre aceasta firma de inchirieri auto.

Atunci cand clientul care doreste sa inchirieze o masina se prezinta la sediul firmei, se va incheia un contract privind inchirierea masinii, intre firma de inchirieri auto si client. Pentru cei interesati insa, exista si posibilitatea rezervarii online a masinii.

Un aspect important de mentionat este acela ca firmele de inchirieri auto solicita din partea clientilor o anumita suma de bani drept garantie pentru masinile inchiriate. Clientii nu au de ce sa isi faca insa griji, pentru ca vor primi banii inapoi atunci cand vor preda masinile.

Ei bine, chiar daca exista mai multe firme de inchirieri auto in Otopeni, cu siguranta clientii vor opta pentru masinile firmei amintite in acest articol, pentru ca preturile sunt mai mult decat avantajoase pentru toata lumea.

Leave a Reply