Trei principii de urmarit la un salon masaj

Desi, aparent, principiile nu au ce cauta la un salon masaj erotic, in realitate, aceste locatii sunt printre cele mai sigure din punct de vedere al respectarii regulilor de bun simt si etica in afaceri. Astfel, la un salon masaj nu vii chiar atunci cand ai chef, asa cum multi barbati procedeaza.

Un salon de masaj nu este un bar de cartier sau un restaurant, unde te asezi la masa i dai comanda. Pentru a avea rezultatele scontate si a nu te alege cu o dezamagire maxima, sunt cateva reguli generale ce ar trebui respectate.

Fa o programare din timp

In primul rand, trebuie sa stii ca la un salon de masaj nu poti merge la intamplare, fara o programare prealabila. Acest lucru te scuteste de o gramada de probleme. Inainte de toate, nu poti avea surprize neplacute, in sensul in care sa te intalnesti cu persoane cunoscute in aceeasi incapere sau pe casa scarii.

Nu este nimic ilegal sau imoral, insa, de cele mai multe ori, o vizita la un astfel de salon poate fi interpretata in fel si chip de cunoscuti. Din acest punct de vedere este indicat ca inainte de a merge la un salon de masaj este mai confortabil pentru tine sa faci o programare din timp.

Astfel, vei avea siguranta ca programul maseuzelor coincide cu al tau si, in plus, scapi de situatii stanjenitoare, de genul celor enumerate mai sus. Aceasta si prin prisma faptului ca saloanele de masaj au un sistem de programari bine pus la punct, cu pauze rezonabile intre vizitele clientilor.

Respecta regulile de igiena

Un alt aspect ce trebuie luat in calcul este igiena. In conditiile in care cei mai multi confunda masajul erotic cu intretinerea de relatii intime, trebuie spus ca acest lucru este departe de realitate.

Exista contact fizic, insa acesta presupune strict oferirea de servicii de masaj erotic, una dintre cele mai vechi forme de relaxare a corpului uman. Iar odata ce contactul fizic nu poate fi exclus, igiena corporala trebuie sa reprezinte o prioritate. Acesta este motivul pentru care atat clientii, cat si maseuzele fac obligatoriu dus in momentul in care incepe sesiunea de masaj erotic.

Confidentialitate totala

Nu in ultimul rand, trebuie spus ca la saloanele de masaj erotic https://masajclub.ro ai parte de confidentialitate totala. Aici nu iti sunt colectate date personale, nici nu se plateste cu cardul, pentru a-ti face griji in mod inutil. Pur si simplu, saloanele de masaj erotic respecta demnitatea umana, confidentialitatea fiind una din regulile de baza.

Leave a Reply