Tot ce trebuie sa stii despre fondul de ten

In afara de faptul ca fondul de ten le ofera femeilor un plus de frumusete, este important de mentionat faptul ca acest prdus cosmetic este ideal pentru ten pentru ca ii ofera acestuia un aspect sanatos si tineresc.

Mai mult decat atat, fondul de ten nu ii da voie tenului sa se dezhidrateze, si nu permite ca vantul, praful, soarele sau poluarea sa afecteze tenul.

Tinand cont de aceste detalii, este firesc ca femeile sa isi indrepte atentia spre Carespot, pentru a-si alege un fond de ten care sa corespunda nevoilor lor.

Cel mai important este ca fondul de ten ales sa se potriveasca cu tipul de ten al femeilor, pentru ca exista diferite tipuri de ten.

De exemplu, exista femei care au tenul normal. Acest ten este fin, hidratat si lipsit de imperfectiuni, motiv pentru care poate utiliza orice fond de ten.

Exista femei care au tenul gras, asa ca pentru acestea sunt ideale fondurile de ten care nu contin ulei ci care au in compozitie doar substante matefiante cu o mare acoperire.

Deasemene, exista femei care au tenul uscat si care sunt predispuse sa le apara riduri fine si pistrui. Pentru aceste femei sunt ideale fondurile de ten care previn formarea ridurilor si care hidrateaza perfect pielea.

Tenul mixt este cel mai des intalnit, si este caracterizat de pori deschisi sau iritati, dar si sebum in exces. Pentru acest tip de ten este ideal un fond de ten cu textura fina si usoara, dar care sa aiba o mare putere de acoperire, si care sa matefieze perfect. Deasemenea, fondul de ten perfect in acest caz trebuie sa absoarba grasimile si sa hidrateze perfect.

Aplicarea fondului de ten poate reprezenta deasemenea o problema pentru femei. Unele doamne sau domnisoare se orienteaza spre bureti pentru a aplica acest produs, in timp ce altele folosesc degetele, fiind de parere ca buretii special absorb prea mult din fondul de ten.

Ei bine, acum ca am aflat atat de multe lucruri despre fondurile de ten, putem veni si cu o reconandare chiar, iar aceasta este reprezentata de un Fond de Teint Soin Regenerant – Teinte Miel, care se gaseste la Carespot.

Discutam aici despre un produs de top care face parte din gama produselor de ingrijire a tenului. Un Fond de Teint Soin Regenerant – Teinte Miel este ideal pentru doamne si domnisoare din moment ce asigura o acoperire perfecta si de lunga durata.

Atunci cand aducem in discutie acest produs, ne gandim rapid la formula originala a sa, care asigura hidratarea, dar si imbunatatirea fermitatii pielii.

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca printre altele, acest produs este util si in ceea ce priveste reducerea ridurilor, dar si pentru ca uniformizeaza tenul, ascunde imperfectiunile si porii dilatati.

De precizat insa este faptul ca atunci cand isi doresc un chip perfect, doamnele si domnisoarele isi indreapta atentia si spre diferite alte produse, nu doar spre fondurile de ten, iar toate aceste produse se pot gasi simplu si usor, la Carespot.

Leave a Reply