Top 7 locuri de vizitat in Thailanda

Te gandesti unde sa iti petreci urmatorul concediu si nu stii ce tara sa alegi. Thailanda este locul unde vei gasi o multime de locuri minunate, iar fiecare zi pe care o vei petrece acolo va fi interesanta.

O multime de orase moderne din diferite zone cu munti sau dealuri cu traditii interesante, temple budiste, triburi, doldora de tuk-tukuri si motociclete, unde, peisajele luxuriante, uluitoarele coaste si plimbarile de-a lungul plajei si lagunei albastre, cu siguranta, te vor fermeca.

Mai jos iti voi prezenta cele mai frumoase locuri pe care vei dori sa le vizitezi daca vei alege ofertele de sejur in Thailanda:

  1. Chiang Rai

Situat in partea de nord, marginit de granitele cu Laos si Myanmar, este un oras destul de aglomerat si principalul punct comercial al Triunghiului Galben. In timpul zilei atmosfera este linistita, deoarece turistii pleaca in fel si fel de drumetii pentru a explora tinuturile invecinate, dar noaptea totul prinde viata atunci cand turistii populeaza restaurantele si magazinele de suveniruri.

  1. Pai

Extrem de cunoscut datorita vailor pitoresti, atrage turistii care doresc sa exploreze aceasta regiune Nordica a Thailandei in care se afla triburi, tabere de elefanti, izvoare termale si cascade.

  1. Phanom Rung

Un templu hindu foarte vestit localizat pe un vulcan stins, cu o arhitectura nemaipomenita, construit in perioada secolelor X si XIII, a fost inchinat muntelui Kailash, in cinstea zeului Hindu Shiva.

  1. Railay

O mica peninsula care poate fi vizitata doar prin transportul cu barca. Este inconjurata de stanci calcaroase ce atrag alpinistii din intreaga lume. Dar plajele exceptionale sunt si ele de nelipsit si reprezinta o atractie populara datorita atmosferei linistite deoarece nu exista cladiri inalte, ci doar resorturi situate printre copaci in mijlocul unor gradini extrem de frumoase.

  1. Parcul national

Pentru cei doritori de explorarea junglei si a lacurilor din Sudul Thailandei, Parcul National este alegerea potrivita deoarece este una dintre cele mai frumoase rezervatii naturale. Vei vedea diferite animale salbatice cum ar fi elefantii asiatici, ursi, mistreti si mai multe tipuri de maimute specifice zonei – gibonul, macacul cu coada de porc si languri. Daca vei alege aceasta locatie, cu siguranta vei dori sa iei aparatul de fotografiat la tine.

  1. Bangkok

Vei dori sa pui pe lista ta si capital Thailandei, cel mai mare oras din tara, cel mai aglomerat, dar pe de alta parte plin de cladiri marete, temple antice si palate magnifice, cu strazi si piete aglomerate de magazinele de suveniruri si cluburi luxuoase. Dar daca vei cauta ofertele Thailanda vei avea ocazia sa vizitezi mareata statuie din smarald a lui Buddha.

  1. Insulele Thailandei

Principalele insule sunt Ko Samet si Ko Chang – situate in estul Bangkokului, Ko Pra Nyan si Ko Tao – in golful Ko Samui, iar renumitele Phuket si Ko Phi Phi – in Andaman. Filmul “The Beach” a fost filmat in Ko Phi Phi iar Ko Thao este cunoscuta ca paradisul scufundatorilor.

Acceseaza site-ul ikaturism.ro si profita si tu de oferte Thailanda pentru a te bucura de o vacanta de vis pe care cu siguranta nu o vei uita.

Leave a Reply