Tehnologie pe placu nostru

Am revenit cu o povestioara putin cam trista dar fericita totodata si anume ca weekendul trecut din pacate am ramas fara telefontelefon nou smatphone prestigio itgalaxy sediu itgalaxy . Batranul meu iphone 3GS a incetat a mai functiona (adevarul este ca l-am ajutat si eu putin), si sunt nevoit sa il inlocui cu un alt telefon mai tinerel si mai potent (de aici si fericirea).

Acum avand nevoie de un alt telefon m-am lovit de cateva mari intrebari si anume: “Ce telefon sa imi iau?” si mai ales “De unde?” pentru ca in momentul de fata exista telefoane pentru toate gusturile si toate buzunarele dar daca nu stii exact ce iti doresti si ce anume iti trebuie la un telefon, s-ar putea sa te pierzi prin atata varietate pe care ni le ofera magazinele online.

Acum eu ma gandesc ca telefonul ideal pentru mine ar fi sa aiba dual sim (pentru ca e incomod sa umbli cu mai multe telefoane la tine); procesor de minim 1 Ghz si memoria ram de minim 1Gb, ecran mare, camera nu prea mare si memorie interna de peste 3GB.

Tot cautand eu pe google recomandari si pareri despre telefoane noi aparute care sa corespunda cerintelor enumerate mai sus dar sa fie si ieftine am dat peste magazinul ITGalaxy care datorita simplitatii site-ului, sortarii foarte amanuntita a produselor in functie de producator, specificatii, date tehnice etc.. cat si a seriozitatii de care au dat dovada de-a lungul timpului prin livrarea produselor la timp, pretul ceva mai mic fata de celelalte magazine online pe care probabil ca toti le cunoastem cu bune si cu rele, m-au determinat sa imi comand telefonul mobil PRESTIGIO MultiPhone 5044 DUO Black al carei performanta si pret este de necomparat.

Leave a Reply