Tabla faltuita – garantie extinsa pentru acoperisul tau

Compania RoofArt, promotor al soluțiilor durabile în materie de sisteme de acoperișuri, are un portofoliu extins de produse care răspund celor mai exigente nevoi de pe piața de profil.

Dacă locuința ta are nevoie de instalarea unui sistem pluvial ori de schimbarea învelitorii, poți apela cu încredere la această companie românească, recunoscută pentru calitatea produselor sale, atât în ceea ce privește țigla metalică, cât și atunci când vine vorba despre tabla fălțuită.

Investind în mod constant în utilaje pentru a perfecționa procesele de producție, RoofArt se aliniază cu cele mai înalte standarde calitative.

Astfel, dacă te afli în căutarea unui material de calitate pentru învelitoarea ta, poți vizita site-ul companiei pentru a te informa cât mai bine înainte de procesul de selecție.

Ulterior, poți completa formularul de contact existent pe site pentru a transmite informațiile necesare cu privire la proiectul imobiliar pe care dorești să îl dezvolți.

Tabla fălțuită – o soluție modernă pentru acoperișul tău

Ideală pentru orice tip de arhitectură, indiferent de stilul ales – tradițional, modern sau rustic, tabla fălțuită este o soluție practică și avantajoasă.

Oferind numeroase beneficii atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, această tablă de acoperiș se află în topul materialelor preferate de către specialiști.

Ce particularități are tabla fălțuită

Garanțiile pe care le oferă o astfel de tablă acoperiș se numără printre motivele pentru care mulți specialiști optează pentru această variantă, în detrimentul celorlalte învelitori.

Beneficiarii se pot bucura de garanția anticoroziune de 30 de ani, iar garanția pentru menținerea culorii este de 15 ani. În plus, durata medie de exploatare este de 50 de ani, fiind vorba despre un material care are o rezistență sporită în timp.

Iată principalele caracteristici care fac din tabla fălțuită una dintre opțiunile viabile în ceea ce privește învelitoarea unei locuințe:

  1. Potrivită pentru clădirile moderne

Tabla fălțuită este un material extrem de maleabil, cu design modern, ce poate fi utilizat în special pentru construcțiile noi, moderne și neconvenționale.

  1. Conferă casei un design simplu, minimalist

Materialul oferă un aspect estetic plăcut în conformitate cu celelalte detalii arhitecturale, singura condiție fiind compatibilitatea cu celelalte elemente ale construcției.

  1. Acoperire bio ce oferă acoperișului rezistență sporită

Datorită vopselei de calitate din gama GreenCoat care conține un substitut bio care nu poluează mediul, învelitoarea din tablă fălțuită se va bucura de avantaje pe termen lung. Astfel, tipul de acoperire este GreenCoat PLX Pro BT, 36µm.

  1. Preț avantajos

În comparație cu alte tipuri de învelitori, tabla fălțuită are un preț avantajos și prezintă costuri minime de întreținere.

  1. Temperatură de profilare

Potrivit recomandărilor date de specialiști, profilarea acestui tip de învelitoare se poate face până la minus 15 grade, oțelul utilizat fiind extrem de maleabil chiar și în condiții extreme ale vremii.

  1. Materia primă de calitate

Concernul suedez SSAB este principalul furnizor al materiei prime – oțel nordic, cu o grosime de minim 0,60 mm, asigurând o calitate superioară a produsului finit.

Leave a Reply