Stilul smart casual si caracteristicile prin care te poti evidentia adoptandu-l

Situatiile in care aspectul fizic este definitoriu sunt nenumarate. Fie ca este vorba despre un interviu pentru locul de munca la care visezi de mult timp, de o intalnire importanta sau orice alta ocazie, atunci cand arati bine, implicit te simti bine. Stilul smart casual este tot mai des adoptat pe publicul masculin si este de inteles de ce. Elegant, dar totodata practic, acesta este potrivit pentru cei care doresc sa se bucure de confort, lejeritate si totodata sa impuna o imagine profi.

Tinutele smart casual – imbracaminte si incaltaminte – sunt caracterizate de aparitii stilate, sofisticate. Opteaza pentru ele cei care doresc sa transmita seriozitate, dar nu una de tipul formal, ci putin mai relaxata. Daca te intereseaza cum poti sa devii un adept al acestui stil, iti prezint mai departe cateva informatii in care ma voi referi la alegerea unor pantofi potriviti pentru stilul smart casual pentru barbati.

Stilul smart casual si pantofii potriviti

Aici se incadreaza linia tinutelor mai bine concepute decat cele in stil business, respectiv mai inteligente si mai confortabile. Neaparat in completarea acestora trebuie avut in vedere stilul personal, amprenta personalitatii, dar si evenimentul la care urmeaza sa participi.

Te simti elegant si totodata ai parte de lejeritate in miscare atunci cand optezi pentru pantofi smart casual barbati, spre exemplu pentru loafersi, care sunt caracterizati de urmatoarele calitati.

Material calitativ – prin asta ma refer atat la cea care acopera propriu zis laba piciorului, cat si la talpa. Te intereseaza sa iti ofere confort deplin. In acest sens, pielea naturala ramane optiunea principala a celor ce se respecta si doresc sa completeze tinute impecabile. Apoi talpa pantofilor trebuie sa fie realizata dintr-un material suficient de flexibil pentru a nu incomoda la purtare, insa nu in mod exagerat pentru ca altfel simti orice calci.

Cusaturi rafinate – de cate ori te-ai orientat in alegerea incaltamintei de orice fel dupa cusaturile acesteia? Daca pana acum nu ai avut in vedere asta, ar trebui sa tii cont de acum inainte. Spre exemplu, o pereche de pantofi smart casual barbati de la ANNA CORI se vor remarca intotdeauna in peisaj prin finetea cusaturilor, care accentueaza cu succes eleganta modelului.

Actualitatea modelului – ca sa te evidentiezi in multime, ai nevoie de o pereche de pantofi care se prezinta sub un design de actualitate. Iti poti da seama ce se poarta si cum te poti avantaja cel mai bine urmarind ultimele tendinte in materie de incaltaminte, dar si colectiile pe care le lanseaza nume cunoscute de branduri pe piata de profil.

Spre exemplu, colectia de vara lansata de magazinul mai sus mentionat face fara indoiala diferenta intre modelele apuse si cele de actualitate. Se disting acestea prin simplitate, dar mai ales prin unicitatea pe care o transpus in fiecare model in parte cusaturile sub forme diverse, precum si culorile dintre cele mai variate specifice lor.

In orice caz, cea mai buna modalitate de a face o alegere inspirata in ceea ce priveste pantofii smart casual este de a te raporta atat la cele mai sus mentionate, cat si la preferintele proprii. Cele doua parti trebuie sa se completeze reciproc pentru a oferi personalitate unei tinute.

Leave a Reply