Sfaturi utile si informatii despre videochat

Experienta noastra din trecut, se afla in centrul valorilor noastre. Ceea ce aduce astazi Agentia Money este ca veti fi un model independent, cu sprijinul unei echipe profesioniste.

Va recomandam sa urmati fiecare sectiune a site-ului nostru si sa va descoperiti valorile comune pe care le avem daca sunteti interesati de angajari videochat Bucuresti.

Apoi va invitam sa ne intalniti sau sa redescoperim, sa discutam si sa decidem impreuna, daca online este ceea ce va convine si cum sa profitati la maximum de aceasta oportunitate.

Nu ezita! Suntem aici pentru a va sprijini in orice decizie luata si, impreuna, vom dezvolta un nou inceput.

Birou? Ce e un birou? In zilele noastre lucram in baruri de cafea si cocktailuri, in trenuri si avioane, feriboturi insulare grecesti si croaziere pe fluviul Dunarea. Si pe canapelele noastre de acasa.

Mergem la birou – sau cu colegii care ar locui intr-un astfel de birou, daca ar fi existat – din locatii indepartate. Si sigur, e-mailurile sunt minunate, dar uneori trebuie doar sa vorbesti fata in fata si de aceea avem apeluri video.

Indiferent daca utilizati Skype sau Google Hangout sau alt program, un apel video este aproape ca intr-o intalnire personala – aproape. Ca si in cazul unei intalniri de afaceri IRL, exista standarde de comportament pe care trebuie sa le urmati.

Cuvantul “eticheta” poate convoca imagini cu seturi de ceai si nuante verzi, dar nu te-ai arata asa la o intalnire de afaceri live fara sa te gandesti la felul in care apari si te comporti, asa ca nu fa asta pentru online.

Iata zece reguli cheie ale etichetei pentru desfasurarea afacerii prin intermediul videochatului in epoca noastra adesea indepartata, mereu conectata.

  1. Testati-va tehnologia.

Deschideti aplicatia inaintea timpului pentru a verifica orice actualizari de software si incercati un apel de testare sau doua pentru a va asigura ca totul este atat cu camera cat si cu microfonul.

Nimic nu pare mai amator decat sa intarzii, in timp ce MacBook 2009 reporneste cu o noua actualizare Skype sau va conectati la o conferinta video in aplicatia  Verizon din 2011 la care ne gandim in mod inevitabil.

2. Arata bine.

Da, trebuie sa te uiti … frumos. Asta nu inseamna neaparat un costum, dar inseamna absolut nici un halat de baie. Majoritatea oamenilor arata mai rau in filmul low-res decat in viata reala, asa ca ar fi un moment bun pentru a gasi un tricou curat si poate sa va pieptanati parul.

Un sfat: Modelele mici, agitate si culorile extreme (rosu, alb, negru) se disting mai putin pe camera. Pastelurile, pe de alta parte, se descurca bine.

  • Asigurati-va ca fundalul dvs. arata frumos

Un perete gol din camera hotelului se va descurca bine daca asta e ceea ce ai si un raft aglomerat cu cateva chituri personale poate ajuta pe altii sa te cunoasca. Dar inainte de a va alatura apelului, priviti in spate. Va rugam sa eliminati lucrurile prea personale.

Un lucru esential este sa te gandesti la lumina: Oamenii ar prefera sa nu vorbeasca cu un trol care locuieste in pestera, dar daca lumina deasupra capului este prea stralucitoare, veti arata ca un zombie.

Leave a Reply