Sfaturi utile pentru persoanele care vor sa cumpere o placa de par

Daca va indreptati parul, incepeti prin reglarea temperaturii parului. Daca firele sunt subtiri, colorate sau deja deteriorate, mergeti pe o temperatura scazuta. Daca acestea sunt groase si / sau buclate, veti avea nevoie de o temperatura mai mare pentru a le imblanzi.

In timp ce asteptati ca dispozitivul sa fie operational, pulverizati un tratament termo-protector pe tot parul pentru a minimiza efectele nocive ale caldurii.

Incepand cu parul din partea de jos, scoateti suvite de aproximativ 5-6 cm latime si nu foarte groase. Cu o mana, puneti un pieptene fin pe suvita pentru a o desface si treceti placa pe toata lungimea. Fixati miscarea prin repetare.

Dispozitivul de indreptare este curbat? Stiti ca il puteti folosi pentru a va curba parul. Pentru a face acest lucru, infasurati parul pe placa pentru cateva secunde inainte de a se desface usor dispozitivul pentru a nu distruge firele de par.

Odata ce parul este pieptanat, luati in palma o mana de ulei sau ser de par pentru a va hrani parul si a da stralucire firelor de par.

Indiferent daca avem parul putin ondulat, ciudat sau curat, uneori ne bucuram de schimbarea formei sale. Datorita pacii de netezire, acum este posibil sa satisfacem imediat aceasta dorinta fara a trebui neaparat sa trecem pe la coafor. Exista din fericire si placi de indreptat parul ieftine.

Dispozitivele de indreptat parul pot fi definite ca clesti lungi cu doua placi de incalzire care aluneca de-a lungul unei suvite pana cand este neteda.

Problema este ca utilizarea frecventa a dispozitivelor de incalzire tinde sa deterioreze parul ireversibil. Din fericire, dispozitivul de indreptare a fost imbunatatit considerabil inca de la inceputurile sale.

Este necesar sa insistam asupra importantei calitatii unui indreptator? Pentru a pastra starea buna a parului, netezirea nu ar trebui sa fie un gest zilnic; parul va fi mai protejat cand calitatea dispozitivului este mai mare, si placile mai frecvent pot fi folosite … si cu atat mai putin va fi necesar totusi sa le folositi mult pentru ca o indreptare de calitate rezista: efectele unei bune placi mentin rezultatul cateva zile  fara obligatia de a retusa in timp ce cu un aparat slab va va reinnoi operatiunea in fiecare zi si parul dvs. va arata in curand ca parul de cal.

Va recomandam sa incercati placa profesionala de creponat parul Klaime 140-220 grade.

Chiar si cel mai bun indreptator nu va putea sa va satisfaca asteptarile daca nu este potrivit pentru tipul de par. Mai intai trebuie sa tineti cont de lungimea si natura parului.

Este evident ca parul fin si scurt nu necesita acelasi tip de dispozitiv ca un fir de par gros. Pe masura ce vom merge mai departe, vom vedea criteriile pe care le vom elege.

Dimensiunea placilor

Pentru parul scurt (pana la aproximativ 20 cm), alegeti placi inguste care se folosesc usor; mini placa este perfect adaptata in acest caz.

Pentru parul lung si mediu, alegeti placile clasice (cu latimea de 2,5 pana la 3 cm si lungimea de 8 pana la 9 cm).

Pentru parul foarte lung, cret sau frizzy, placi largi (cel putin 4 cm) sunt necesare; iar daca acestea sunt mai lungi de 10 cm, veti economisi mult timp deoarece puteti indrepta parul mai repede.

Leave a Reply