Sfaturi utile pentru alegerea celor mai bune rame potrivite pentru orice tip de fata

Exista oameni care arata mai bine cu ochelari decat fara. Daca crezi ca esti unul dintre ei, insa nu ai nevoie de ochelari pentru a corecta vederea, exista variante de ochelari cu lentile fara dioptrii care nu au niciun efect asupra ochilor.

Daca vrei cele mai frumoase modele de rame intra in categoria rame ochelari de vedere Ray Ban.

Cu toate acestea, exista si un numar foarte mare de persoane care sunt nevoite sa poarte ochelari desi nu si-ar dori acest lucru. Nevoia de a corecta problemele de vedere ii obliga pe acestia sa aleaga ochelari pe care sa ii poarte de obicei in permanenta. Pentru aceasta, indicat este ca aceste persoane sa aiba in vedere o serie de caracteristici care ajuta la luarea unei decizii corecte.

Adevarul este ca toate discutiile despre formele fetei nu sunt altceva decat un alt exemplu de generalizare din industria ochelarilor. De fapt, exista chiar cateva mituri raspandite peste tot despre alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere.

Primul mit se refera la faptul ca pentru a alege rama potrivita trebuie sa identifici forma fetei. Adevarul este ca nimeni nu arata tocmai asa cum sunt descrise aspectele acestea peste tot, ci mai degraba fiecare persoana este de fapt o combinatie intre doua sau trei optiuni.

Daca vrei o pereche de rame aproape neutre insa foarte elegante iti recomandam Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX6489 2501.

Un alt mit referitor la acest aspect se refera la faptul ca o singura marime a ramelor se potriveste oricui. Nimic mai gresit decat aceasta afirmatie. In industria ochelarilor de vedere, toate ramele sunt produse in masa in cantitati de 5000 de bucati sau mai mult, toate dimensionate astfel incat sa se potriveasca unei persoane medii. Exista si variatii, pentru ca nu toate persoanele sunt de exact aceeasi marime.

Cel de-al treilea mit este cel conform caruia daca nu te simti confortabil cu ochelarii pe care ii porti trebuie sa ii accepti asa cum sunt, mai bine nu poate fi. Gresit. Ochelarii, respectiv ramele acestora, pot fi confortabili daca sunt alesi corect.

In cazul in care acestia nu iti sunt confortabili, poti fi sigur de un singur lucru: nu ti se potrivesc, ai ales marimea gresita. Din aceasta cauza pot aparea si ameteli, faptul ca ochelarii au tendinta de a pica de pe nas sau dureri de cap.

Darama miturile si alege-ti ramele pentru ochelarii de vedere in cunostinta de cauza. Ce ar trebui sa faci pentru a obtine ramele perfecte? Defineste-ti stilul, alege ramele de dimensiuni care sa ti se potriveasca perfect, verifica daca este ceva ce nu se potriveste, alege culoarea care consideri ca ti se potriveste sau care iti place si tot ceea ce iti ramane de facut este sa te bucuri de alegerea pe care ai facut-o si ca pe langa faptul ca iti ajuti ochii sa vada mai bine ai si posibilitatea de a arata mai bine.

Leave a Reply