Sfaturi de protectie pentru un incarcator de laptop Dell

Cand este nou, orice laptop arata perfect, straluceste de curatenie, iar componentele sale merg ca unse. Insa acest lucru nu dureaza o vesnicie, Orice accesoriu pentru laptop trebuie sa fie bine ingrijit, astfel incat sa aiba o durata de viata lunga de viata. Astfel, si incarcatorul de laptop Dell trebuie sa aiba parte de cea mai buna ingrijire.

In primul rand, un incarcator de laptop Dell trebuie sa fie tinut intr-un loc ferit de caldura si umezeala, caci acestia sunt printre cei mai intalniti factori care ii pot dauna. Caldura excesiva poate chiar sa topeasca cablul de la incacarator, asa ca nu il lasa, de exemplu, pe soba, caci aceasta se poate incinge foarte tare.

Incarcatorul de laptop Dell nu trebuie sa fie tinut nici sub piese de mobilier cu o greutate mare, caci pot apasa prea tare pe el, iar acesta se poate strica. Nu poti lasa firul intins, iar peste el sa pui piciorul de la o masa foarte grea, caci va avea foarte mult de suferit!

Incarcatorul de la laptop Dell poate fi achizitionat online. Trebuie, de asemenea, sa fie curatat in mod constant de praf, pentru ca impuritatile pot afecta mufa de la incaractor. Si mufa de la laptop, acolo unde intra capatul incarcatorului trebuie sa fie curatata cu atentie, pentru ca si aici se pot acumula impuritati sau praf, care mai apoi pot diminua capacitatea de functionare.

Pentru a prelungi pe cat posibil durata de viata a unui asemenea accesoriu, dar si a altor tipuri de alimentatoare, caci este o regula general valabila, nu le tineti nesupravegheate in preajma animaleleor de companie si nici a copiilor mici.

Se poate intampla, de exemplu, ca un caine sa roada firul de la sursa de alimentare iar tu sa te trezesti ca nu mai ai cu ce sa incarci laptopul. Un alt lucru care se poate intampla este ca un copil sa se joace cu cablul, sa ii faca noduri, iar acesta sa nu mai functioneze deloc cum trebuie!

Cand incarcatorul laptop Dell nu mai merge, poti cumpara unul la mana a doua, care insa este bine sa nu fie mai vechi de un an de zile sau poti lua unul nou.

Leave a Reply