Setul de suzete Little Prints sau ce poate calma bebelușul

Toți părinții doresc unele dintre cele mai benefice produse pentru copilul lor. Vă aflați în ipostaza în care nu știți cu ce să începeți, ce să alegeți sau cum să alegeți? Articolul de mai jos vă poate fi de folos.

Unde se poate găsi setul de suzete potrivit?

Site-ul Little Prints, după cum se subînțelege și din titlu, este dedicat nou-născuților. Este site-ul potrivit și perfect pentru părinții în căutare de cele necesare pentru cei mai mici dintre pământeni. Ați lăsat totul pe ultima sută de metri și nu știți cu ce să începeți? Vă ajutăm noi. Cu un singur click, ajungeți în lumea Little Prints unde aveți o varietate de produse, de la haine și jucării până la set suzete.

Ce tip de suzetă să aleg?

Ce este foarte important la început, când micuțul voastră tocmai ce a sosit pe lume? Să îi fie creat un ambient plăcut, să se simtă liniștit și să aibă confort. Cum vă puteți asigura că aceste nevoi îi sunt îndeplinite? Ei bine, una dintre variante este să îi alegeți un set de suzete potrivit.

Site-ul vă pune la dispoziție o varietate largă de suzete, pe diverse culori, modele, materiale și mărimi, de la 0, la 36 de luni. Little Prints dispune de o gamă numeroasă de astfel de produse, potrivite buzunarului fiecărui client. Vă sunt puse la dispoziție numeroase seturi, de câte două sau mai multe suzete, pe diferite culori, care permit bebelușului dumneavoastră să aleagă una favorită.

Cu trecerea anilor, au fost inventate o multitudine de produse care să îmbunătățească viața fiecăruia dintre noi, inclusiv viața celor mici, astfel că a fost creată și suzeta pentru fructe care este disponibilă aici, pe site. Este o suzetă reutilizabilă, din silicon, cu hrănitor, care-l ajută pe micuțul dumneavoastră să învețe să se hrănească de unul singur, fără a se afla în pericol de sufocare.

Little Prints vă pune la dispoziție și suzete fosforescente pentru a vă veni în ajutor atunci când se așterne întunericul. În primele luni de viață, bebelușii pot avea un somn neliniștit pe timpul nopții, ce faceți dacă sunteți în situația în care micuțul s-a trezit plângând și nu găsiți suzeta?

Ei bine, de asta sunt atât de utile cele fosforescente. Având mâner și buton fosforescent, ele vor fi foarte ușor de găsit pe timpul nopții. În caz că vă faceți griji că acestea ar putea afecta vederea bebelușului, ei bine, nu este așa, ele nu dăunează în nici un fel.

Pot evita pierderea suzetelor?

Seturile de suzete vin însoțite de diverse accesorii, precum: lănțișoare, suporturi, carcase, lucruri ce împiedică pierderea lor. În primii ani de viață, micuții sunt neîndemânatici, jucăuși, iar pierderea suzetelor sau scăparea lor pe sol este ușor inevitabilă, însă toate aceste accesorii permit ca suzetele să rămână intacte.

Pe Little Prints găsiți tot ce aveți nevoie pentru cel mic, produse diversificate, care o să vă vină în ajutor în fiecare moment al zilei. Produsele de aici asigură liniștea și confortul copilului dumneavoastră, dezvoltarea necesară și formarea abilităților primare.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

Leave a Reply