Scapa de ketchup

Frecati cu un detergent de rufe lichid portiunea patata a tesaturii. Incepe sa masezi tesatura usor printr-o miscare circulara care incepe din partea exterioara a zonei colorate si lucreaza in acest fel. Acest lucru va minimiza raspandirea petei. Detergentul de rufe lichid este folosit pentru a elimina unele parti de ulei din pata.

Daca haina este alba sau daca ai testat-o pentru rezistenta culorii, se aplica un agent de albire usoara. Agentii posibili includ peroxid de hidrogen sau otet alb aplicat cu un burete. Puteti folosi, de asemenea, suc de lamaie pe tesaturile albe. Asigurati-va totusi ca veti utiliza un singur agent de albire la un moment dat. Clatiti bine zona pentru a fi complet curata inainte de a incerca o noua metoda pe zona patata.

Repeta cu detergent, urmat de agent de albire usoara pana cand pata dispare. Tine haina in lumina pentru a te asigura ca toate urmele de ketchup sunt complet disparute. Daca observi orice urma de maro sau roz, repeta pasii anteriori. Ketchupul este cunoscut ca fiind una dintre petele care reapare atunci cand tesatura este uscata.

Aplica un un creion de indepartare a petelor sau o solutie sub forma de gel sau spray. Lasa-l sa stea timp de cel putin 5 minute si spala in mod normal cu detergent. Inainte de uscare, verifica pata. Petele care sunt uscate vor fi de multe ori permanente.

Leave a Reply