Fun

Salon masaj erotic – de stiut inainte de a ajunge acolo

In cazul in care iti surade ideea de a merge la un salon de masaj erotic, trebuie sa stii cateva lucruri inainte de a ajunge acolo. Chiar daca e vorba de ceva care naste multe controverse, o astfel de atractie se justifica pe deplin datorita beneficiilor de care poate avea parte cineva acolo – obtii relaxare, ti se detensioneaza intreg corpul, te deconectezi in totalitate intr-un mod mai mult decat placut si toate acestea in compania unor maseuze care arata incredibil de bine.

Totusi, ce trebuie sa stii inainte de a merge la un salon masaj erotic? Iata cateva lucruri pe care e indicat sa le ai in vedere:

  • Vei fi rasfatat intr-un ambient de vis. Saloanele care se respecta pregatesc pentru clientii care le trec pragul camere amenajate elegant si senzual in egala masura. Masajul are loc intr-un ambient foarte placut, unde muzica ce se aude in surdina, aromele afrodisiace si lumina difuza completeaza perfect cadrul.
  • Sedintele dureaza de regula 60 de minute. In tot acest timp vei fi rasfatat, iti va fi masat intreg corpul si vei atinge cote maxime ale placerii. Daca iti vei dori sa prelungesti aceste clipe, trebuie sa stii totusi ca nu e neaparat sa te limitezi la cele 60 de minute, ci poti plati suplimentar pentru timp extra.
  • Poti merge acolo chiar si cu partenera. Te surprinde ideea? Afla ca la salonul de masaj erotic Artemis din Bucuresti poti sa ai parte de masaj erotic pentru cuplu. In cazul in care consideri ca relatia voastra are nevoie de putina „condimentare”, merita sa incerci o sedinta de masaj la acest salon masaj erotic.
  • Nu e neaparat sa mergi personal la salon. Daca nu te incanta ideea de a merge acolo din frica de a fi vazut de vreo cunostinta sau din orice alt motiv, poti opta pentru masaj realizat la hotel. Maseuza se va deplasa la camera de hotel unde te simti confortabil, pentru a-ti oferi masajul erotic de vis in acest spatiu pe care poate il consideri mai ferit de ochii lumii.
  • Daca vrei sa ai parte de diversitate si senzatii unice, poti alege nu doar una, ci doua sau chiar trei maseuze, in functie de cum consideri. Optiunea este valabila si la masajul realizat pentru cupluri sau cel care nu are loc in cadrul salonului, ci la hotel.
  • Maseuzele le poti alege dupa propriile tale gusturi si preferinte. Daca vrei sa iti faci o idee despre cum arata, le poti vedea in sectiunea Galerie a site-ului masajclub.ro – pagina oficiala a salonului de masaj erotic Artemis din Bucuresti.

Te atrage ideea? Cu siguranta nu poti spune ca esti limitat in optiuni atunci cand vine vorba de masaj erotic, asadar poate ar trebui sa lasi deoparte prejudecatile si sa incerci macar o data o astfel de experienta. Vrei ca totul sa fie cat mai discret cu putinta? Rezerva o camera la hotel si solicita o sedinta de masaj erotic acolo, lasandu-te pe mainile unei experte in arta relaxarii si placerii.

Leave a Reply