Saloane de infrumusetare mai aproape de clienti prin platforma Stailer

Stailer este locul ideal unde iti poti gasi stilistul preferat, chiar daca pana acum nu ai mai fost la el. Online te poti programa la salon, fara sa te deplasezi. Atunci cand iti doresti o schimbare totala de look, insa nu stii la cine sa apelezi, cauta pe aceasta platforma salonul dorit. Sunt saloane de infrumusetare mai aproape de clienti prin platforma Stailer.

Pe site-ul stailer.ro vei descoperi toti stilistii si saloanele de infrumusetare din zona ta. In 5 zone ale tarii platforma ofera posibilitatea clientilor de a se programa online. Acest site iti va oferi o lista cu saloanele de coafura din Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca, Timisoara si Oradea. Prima pagina a platformei te duce direct la serviciile de care ai nevoie, fiind foarte usor de utilizat.

Descopera stilistii din zona ta, doar accesand platforma!

Online totul este mai simplu, la fel va si programarea la salon. Daca nu ai numarul de telefon de la receptie sau doresti sa afli informatii suplimentare, pe stailer.ro le vei gasi. Selecteaza locatia ta, genul, urmat de serviciul dorit, ora si data la care doresti programarea. In urmatoarea secunda vei avea o lista completa cu saloanele sau stilistii care ofera serviciile dorite in zona ta.

Nu este necesar sa te programezi imediat, ci poti compara preturile, recenziile si serviciile prestate. Odata ce ai accesat site-ul, poti cauta saloane fara sa te programezi. Fiecare rezultat va contine detalii referitoare la preturi, program, recenzii, rezultate, locatie, fotografii din interior si serviciile oferite.

Saloane de infrumusetare mai aproape de clienti prin platforma Stailer!

Site-ul ofera toate informatiile de care are nevoie un client pentru a se programa. Platforma poate fi accesata oricand si oriunde, totul fiind gratuit. Daca nu ai gasit un loc disponibil la salonul dorit, poti reveni si in urmatoarele zile. In cazul in care te-ai programat insa nu mai poti ajunge, poti anula programarea foarte usor.

Prin aceasta platforma se pot programa la salon atat femeile, cat si barbatii. Fiecare gen are serviciile corespunzatoare pe alte pagini. Selectarea genului va actualiza imediat si serviciile disponibile. In fiecare zona in care stailer.ro este disponibil exista saloane pentru doamne si domni. Vezi mai multe informatii in acest articol despre beneficiile platformei.

Numeroase saloane de hair & beauty asteapta noi clienti!

Gestionarea programarilor este mult mai simpla si pentru stilisti. Ei pot fi mai vizibili in mediul online cu ajutorul acestei platforme. Fiecare client se poate programa online. Programarile pot fi facute pentru propria persoana sau pentru un prieten. Anularea programarilor de catre una dintre parti va fi notificata catre ambele.

Nu iti face griji in legatura cu lipsa locurilor disponibile! Platforma contine o multime de liste cu saloane care pot indeplini dorintele clientilor. Totusi, pentru a evita lipsa unei programari in perioadele aglomerate, solicita serviciile din timp. O coafura noua, un masaj anticelulitic sau un machiaj profesional pot fi cautate prin intermediul acestui site. Ai saloane de infrumusetare mai aproape de clienti prin platforma Stailer!

Leave a Reply