Sa va invat ceva ce eu nu stiu inca

Misuna pe internet de mai bine de 3 ani incoace o secta numita “bloggeri”. Acestia fac zeci de articole pe saptamana si isi fac timp din rasputeri pentru a scrie pe blogul lor. Nu este chiar un job, insa ei considera ca este foarte greu sa fii blogger si totodata, este nobil sa fii blogger.

Cei mai multi dintre ei fac zilnic remarci asupra tuturor evenimentelor ce au loc in tara, in orasul lor de bastina sau in comunitatea lor. De asemenea, nu uita sa comenteze fiecare reclama ce apare la TV si orice produs nou ce apare pe piata electronicelor. Daca le dai si 5 dolari in paypal o sa iti faca si un advertorial cu produsul tau, chiar daca nu l-au testat inainte, ei merg pe incredere! (foamea).

De asemenea, cei mai multi si cei mai multi va invata sa faceti lucruri pe care, de altfel ei nu stiu a le face prea bine. De exemplu, multi stiu marketing, psihologie sau informatica. Orice blogger stie a creste cifra de afaceri a oricarei firme, doar ca, nu se oboseste, dorind sa traiasca din blogging (25$ pe luna din advertoriale). Orice blogger stie psihologie sau informatica, doar ca, nu pot face nimic constructiv din asta, fiind ocupati cu scrisul pe blog.

“Niciunul nu face asta pentru bani”, doar ca nu strica 5$ daca doresti un advertorial. Totodata ei nu contorizeaza vizitatorii sau comentatorii, pentru ca nu le pasa, dar pun cate 30 de taguri la fiecare articol fara sens sperand sa mai adune 3-4 vizitatori.

Astfel, s-a nascut o gloata de copii cu varste intre 15 si 20 de ani care spera sa ajunga celebri cu un blog.

Leave a Reply