Sa supraestimam domeniile web

Romania se confrunta cu o noua specie de webmaster, si anume, cel care are impresia ca ceea ce face el este arta si se considera zeu atunci cand instaleaza un WordPress cu o tema nulled de aia misto.

Totodata, produce 10Euro in Google pe luna cu site-ul lui de filme online, site-ul e bazat, ce alt site mai produce atat? niciunul. Omul devine antreprenor si se gandeste ca, daca ar mai cumpara vreo 10 domenii de filme online lungi cat ziua de maine, va face comert cu domenii, si cumpara: un domeniu care suna cu adevarat brandabil si totodata te faciliteaza si atunci cand faci SEO.

Intra pe bursa de domenii si baga domeniul cu 1000E negociabil sau bifeaza optiunea “licitatie” ca poate ia si mai mult de 1000E daca exista prosti.

Gigel de la colt are si el un domeniu asemanator, si se gandeste sa-l puna si el la vanzare, asa ca, el nu-l pune chiar la 1000E, il baga la 700E, sigur isi va gasi cumparator! Dupa Gigel, alti 100 de webmasteri fac la fel:

Snapshot_2013-02-10_225400Iar piata de domenii web devine un vis pe care nu vrei sa crezi ca l-ai visat cand te-ai trezit dimineata.

Leave a Reply