Review inele cluster cu diamante

In momentul in care vine vorba despre bijuterii, femeile care deja se afla intr-o relatie de ceva timp cu partenerii lor, viseaza la momentul in care vor primi inelul de logodna.

Exista in prezent atat de multe tipuri de inele de logodna, astfel incat barbatilor pur si simplu le este foarte greu sa stie spre ce tip de inel sa isi indrepte atentia. Doar la Royal Diamante se pot gasi sute de modele de asemenea bijuterii, insa partea buna este ca toti cei car isi doresc sa faca marele pas, au la dispozitie mai multe variante.

Ei bine, multe femei si-ar dori sa primeasca inele cluster cu diamante atunci cand ar urma sa fie cerute in casatorie, asa ca partenerii lor trebuie sa cunoasca mai multe exemple de astfel de bijuterii.

Pentru femeile care isi doresc un inel de logodna din categoria celor amintite anterior, un inel din aur alb de 18kt si care este prevazut cu 7 diamante care au taietura rotunda brilliant, in setare gheare poate sa reprezinte cea mai inspirata alegere. Greutatea totala a diamantelor este de 0.25ct. Cu siguranta, fiecare femeie si-ar dori sa poarte pe mana un asemenea inel de logodna.

Un inel de logodna din aur alb de 18kt si care deasemenea mai este prevazut si cu un diamant care are forma smarald de 0.40ct in centru, cu diamante rotunde briliant in jur si pe partile laterale, poate sa reprezinte o alegere foarte inspirata.

Briliantele mici cu care este prevazut inelul au in total 0.25ct, in timp ce greutatea totala a diamantelor este de 0.65ct. Un aspect extrem de important de mentionat este faptul ca acestea sunt recunoscute ca fiind calitatea G-SI1.

Cu siguranta orice femei ar fi incantata si in cazul in care de logodna ar primi un inel realizat din aur alb de 18kt, care sa fie prevazut si cu un diamant central rotund briliant de culoarea sampaniei si care sa fie de 0.23ct.

Un asemenea inel este deasemenea prevazut si cu 32 diamante rotunde albe in jur, iar toate acestea au greutatea de 0.28ct, si care sunt toate setate cu gheare. Greutatea totala a diamantelor cu care este prevazut un asemenea model de inel este de 0.51ct.

Chiar si un inel din aur galben si aur alb de 18kt, care este prevazut cu 7 diamante care au taietura rotunda brilliant, in setare gheare poate fi considerat inelul de logodna perfect. Greutatea totala a diamantelor cu care este prevazuta o asemenea bijuterie este 0.25ct.

Ca simbol al logodnei se poate oferi si un inel din aur alb de 14kt, care sa fie prevazut cu 7 diamante, si care sa fie caracterizat de taietura rotunda brilliant, in setare gheare. Greutatea totala a diamantelor unui astfel de inel este 0.116ct.

Acestea sunt cateva exemple de inele cluster cu diamant, pe care barbatii li le pot oferi partenerelor lor atunci cand isi doresc sa le ceara in casatorie. La Royal Diamante se pot gasi insa mult mai multe modele de astfel de inele, dar si inele de logodna de diferite alte tipuri.

Leave a Reply