Republica Dominicana – paradisul perfect

Republica Dominicana este destinatia perfecta pentru familii, indiferent daca esti in cautarea tuturor facilitatilor, explorarii culturale in capitala sau unei evadari aventuroase in aer liber. Acum este momentul perfect sa iti cauti oferte in Republica Dominicana in special daca inca nu ai fost in acest superb paradis.

Inconjurata de Oceanul Atlantic la nord si Marea Caraibelor la sud, aceasta tara luxurianta, tropicala se mandreste cu aproape 1000 de mile de coasta, statiuni magnifice, hoteluri si o varietate de optiuni sportive, de recreere si de divertisment.

Aici poti dansa cu pulsul vibratiilor din merengue, poti explora vechile relicve de secolele trecute, poti savura gastronomia delicioasa din Dominicana sau te poti bucura de aventuri ecoturistice in parcurile magnifice, pe lanturile muntoase, pe rauri si pe plaje.

Cunoscuta pentru oamenii calzi si ospitalieri, Republica Dominicana este o destinatie unica, cu o natura uluitoare, o istorie interesanta si bogata in experiente culturale, cum ar fi muzica, arta si festivalurile, plus specialitati dominicane, cum ar fi trabucuri, rom, ciocolata si chihlimbar.

Republica Dominicana ofera cele mai bune plaje, istorie fascinanta si cultura si este o evadare aleasa de celebritati, cupluri si familii.

Munti, rauri si aventuri acvatice

Numeroasele parcuri de aventura ale Republicii Dominicane ofera o multitudine de activitati aventuroase inclusiv plimbari cu biciclete prin zona rurala. Parcurile din jurul Punta Cana si Santo Domingosunt perfecte pentru o excursie de o zi convenabila si distractiva.

Familiile care iubesc sa petreaca timp in aer liber nu vor sa-si piarda ocazia de a explora Jarabacoa si Constantza in Republica Dominicana centrala. O lume indepartata de plajele de pe coasta si de atmosfera cosmopolita a capitalei, Republica Dominicana centrala este caracterizata de dealuri verzi, panorame de munte si un climat  bland. Constanza, denumita adesea Elvetia din Caraibe pentru versantul sau verde, contrasteaza cu muntii – gazduieste un traseu de biciclete favorabil familiei, oferind o plimbare plina de emotii prin inima agricola a tarii.

Rezervatia stiintifica Ébano Verde din apropiere este o destinatie populara pentru drumetii care incorporeaza o lectie de stiinta reala pentru intreaga familie, prezentand sute de specii de plante native, flori si pasari. Rasplateste-te la sfarsitul calatoriei tale cu o baie in apele reci ale lagunei care te asteapta in apropierea Centrului de vizitatori Fernando Dominguez.

Acum este momentul perfect sa alegi acest paradis perfect pentru tine, familie, prieteni sau luna de miere, Republica Dominicana cu siguranta te va fermeca.

Leave a Reply