Reparatie la Iphone

De cand s-au lansat pe piata, telefoanele Iphone nu au avut niciodata un pret mic, sunt foarte costisitoare, astfel ca daca te decizi sa iti cumperi un telefon Iphone trebuie sa te asiguri ca ai ceva bani pusi deoparte. In cazul in care vrei sa economisesti, dar ai mare nevoie sa iti schimbi telefonul, nu e o ideea deloc buna sa iti iei un Iphone, pentru ca asta presupune niste costuri destul de mari. 

In ceea ce priveste repararea unui Iphone 4, chiar daca este un telefon vechi, poate ajunge la 794 de lei, ceea ce este o suma foarte mare avand in vedere ca este un model de Iphone destul de vechi. Iar preturile difera in functie de modelul telefonului. Daca la Iphone 4 o reparatie costa 794 lei la Iphone 8 este mult mai mare. Asa ca daca te-ai decis sa iti cumperi un Iphone 8, trebuie sa pui la socoteala eventualele stricaciuni si reparatii care te vor costa ceva bani. De exemplu daca ti s-a spart sticla vei fi nevoie sa mergi la un service gsm care sa iti schimbe geamul la Iphone 8 si acest lucru te va costa destul de mult.

In cazul in care ti s-a stricat altceva la Iphone-ul tau, in afara de display, este recomandat sa mergi la un service gsm care se ocupa doar de reparatii la Iphone, pentru ca ele sunt telefoane mai sensibile si daca ai merge la un service universal, poate nu ar acorda o asa mare atentie telefonului tau sensibil. Asa ca, daca ti s-ar strica ceva la placa de baza, acest fapt poate duce la deteriorarea telefonului tau si nu ar mai functiona, ceea ce inseamna sa iti cumperi altul. 

Desigur, daca nu esti dispus sa platesti la un service, exista si varianta sa iti repari tu singur telefonul dar asta doar in cazul in care te pricepi. Astfel, vei putea sa economisesti banii pe care i-ai da pe manopera si ai cumpara doar piesele necesare. Dar daca nu ai acasa ustensilele necesare pentru o operatiune de reparatie, orice mica greseala poate sa inrautateasca situatia si tot vei fi nevoit sa mergi la un service, in plus cu alte probleme decat cele initiale si tot va trebui sa platesti, in cazul acesta chiar mai mult. Unele reparatii nu sunt atat de simple si nu este indicat sa te risti sa iti repari telefonul acasa. 

Acestea fiind spuse, daca ti-ai cumparat un Iphone trebuie sa ai mare grija de el, pentru ca sunt destul de mari costurile unei reparatii sau a unei schimbarii a sticlei, daca la Iphone 4 schimbarea sticlei este de 794 lei la modelele noi este mult mai mult de atat. 

Leave a Reply