Renaste moda “bani pe internet”

Se pare ca romanii se arunca din nou in online. E cert ca se fac bani pe aceste meleaguri si tot mai multi amatori vor sa incerce macar cu un blog, sau daca nu, cel putin cu cateva campanii PTC gen bux-uri si neobuxuri.

Criza a dat peste cap piata locurilor de munca si orasele mici si mijlocii incep sa aiba din ce in ce mai multi someri. Din lipsa de paine pe masa si cu meseria in traista, incepi sa te reculegi si sa incerci sa te specializezi si pe altceva, asa ca, revii la vechile naravuri, de a face bani pe internet.

Eu unul personal nu am nimic cu acesti wanna be rich, insa ma enerveaza faptul ca au impresia ca din doua clickuri si 30 de minute lucrate pe an o sa faca o gramada de bani pe internet. Din nefericire nu exista “instructori” care sa-i indrume pe incepatori pe caile bune, si nu exista nici incepatori care vor sa munceasca cu adevarat.

Astfel, se vor naste din nou site-uri cu “fa bani pe internet rapid” in care vor fi prezentate filmuletele celor mai mari romani ce s-au “imbogatit” pe internet cu bux-uri.

Si totusi, cum se pot face bani pe internet?

Leave a Reply