Kiev, Ukraine - August 26, 2013 - A collection of well-known social media brands printed on paper and placed on plastic signs. Include Facebook, YouTube, Twitter, Google Plus, Instagram and Tumblr logos.

Pupatori de moaste in social media

Eu sincer inca nu stiu ce inseamna social media. Din zisele celor mai multi bloggeri se pare ca ar fi o zona in care cei mai buni se intalnesc, ling o bere, isi dau cu parerea despre diferite produse si marci, chestii normal spun ei. Eu cred ca social media este o entitate zbarcita care se zbate intr-un online romanesc cu mult spam si mult neprofesionalism. Social media aduna toti latraii si toti oamenii care ar putea fi politicieni, laolalta. Isi dau impresia ca sunt prieteni.

Mai precis.. exista o gloata de tipi si tipe care au cate un blog si cate 50 cititori cu tot cu parinti, prieteni si neveste. Acesti tipi iti dau impresia ca sunt baieti inteligenti, cu principii si aspiratii, care oricand ti-ar putea pune afacerea intr-o postura respectabila. Tu, esti idiot din fire si nu stii ce e online-ul. Crezi ca un astfel de tip te-ar ajuta sa iti ridici businessul. Ii oferi lui un hot-dog, un ceai si vreo 200 de lei si te-ai scos de cateva bannere publicitare pe site-ul sau. Desigur, targetate nene!

Azi asa, maine asa, si te trezesti ca nu sunt doar 3-4 bloggeri in social media, ci cateva mii. Si mai rau! Niciului nu este prost sau idiot! NU! Cu totii reprezinta oameni de prestigiu in tara, care, neputand invata prea mult pentru a ajunge ceva mai bine, au ajuns bloggeri si isi castiga existenta cu asta! Astfel, iti pui pe cap vreo 30 de narozi care nu aduc beneficii businessului tau, dar carora le platesti sume “grele” pentru a te tine sus dom’le, ca vezi tu, oamenii nu-s de ici de colo, sunt cititi de miliarde de oameni.

Bloggerul din social media traieste doar pentru a trage asa mici “tepe” firmelor ce vor asa zisa publicitate. Cele mai evoluate specimene de bloggeri au ajuns sa primeasca chiar masini sau camere video performante de la firme. Tu ce mai astepti? Intra naiba odata in social media!

Leave a Reply