Preturile tricourilor personalizate

Cum bine se stie, tricourile personalizate au devenit o obisnuinta. Daca mergi la un festival de muzica, daca vii de la un concurs, daca vrei sa faci un cadou care sa reprezinte pe cineva sau daca vrei pur si simplu sa iesi in evidenta cu un tricou chic, apelezi la un tricou personalizat.

Problema vine in momentul in care iti alegi modelul tricoului, materialul acestuia, stii ce vrei sa imprimi pe el si faci un calcul. Cand tragi linie s-ar putea ca bugetul pe care il ai destinat pentru o astfel de investitie sa nu fie de ajuns.

Destinatia tricoului conteaza foarte mult si trebuie sa tii cont ca daca vrei o personalizare buna, care sa reziste, trebuie sa o faci profesional. Spre exemplu, daca vrei sa participi la un concurs de alergare si te gandesti sa iti faci un tricou special destinat acestui lucru, va trebui sa te orientezi catre un tricou tehnic de alergare, al carui pret este mai mare decat al unui tricou de bumbac.

De asemenea, tricoul de alergare se va uda din cauza transpiratiei, iar imprimeul pe care tu l-ai ales pentru personalizare trebuie sa reziste atat la actiunea umezelii cat si la mai multe spalari, pentru a te putea bucura de acest tricou de mai multe ori.

O imprimare care sa reziste, dar sa nu te incomodeze nici la alergare, va fi facuta cu o imprimanta speciala. Acest lucru inseamna un pret de asemenea mai mare decat o imprimare simpla. Pretul unui tricou tehnic de alergare personalizat ar incepe astfel undeva pe la 50 lei, luand in calcul o calitate buna a materialelor folosite.

Varianta mai ieftina a tricourilor personalizate, sunt tricourile de bumbac, cumparate si imprimate in magazine de profil. In mod normal magazinele in care se gasesc tricouri simple de bumbac, intr-o multitudine de culori, au si o presa pentru imprimare, tricourile fiind special destinate acestui lucru.

Este avantajos si pentru client. Merge, isi alege culoarea tricoului pe care il doreste sau pe care vrea sa il daruiasca, merge la personalul specializat si isi prezinta ideea. Aceasta va deveni in scurt timp palpabila, imprimarea unui tricou durand intre 5 si 20 de minute, in functie de complexitatea modelului, simbolului sau citatului ales.

Pretul unui astfel de tricou personalizat ajunge undeva la 30 lei, cu un imprimeu maricel. In concluzie, ganditi-va bine la ce va fi folosit tricoul personalizat. Alocati un buget minim necesar unei astfel de investitii, alegeti cu grija locul unde veti face personalizarea tricoului.

Ultimul lucru, dar cel mai important, sa nu duceti lipsa de inspiratie. Puneti la lucru imaginatia, cititi mai mult, determinand cresterea traficului de cuvinte si de idei prin minte, veti reusi sa dezvoltati si imaginatia. Astfel veti putea crea un tricou personalizat orginal, de care sa va bucurati sau de care cineva drag sa se bucure.

Leave a Reply