Pregatirea succesului peste noapte dureaza in medie 5 ani

Probabil ca faci parte din categoria de persoane care cred ca avand o suma frumusica de bani, poti deschide o afacere bomba care sa aduca mult profit peste noapte.

Exact, avand o suma frumusica de bani ai sansa de a cheltui atat de mult incat sa nu ii simti. Sa presupunem suma de 10.000 de euro. Ii investesti in online, ai bani la dispozitie sa faci un site bunicel, cu un design super, ai indeajuns de multi bani incat sa faci SEO de calitate, sa cumperi linkuri de calitate si asa mai departe.

Insa problema inca persista, succesul nu este garanatat, doar ai banii care te ajuta sa faci lucrurile pe care probabil le-ai fi facut in foarte mult timp, mai precis ai doar un pas in fata la start, dar asta nu iti garanteaza succesul.

Astfel, cheltuid o suma marisoara de bani, adica 10.000 de euro, pe respectivul proiect, ajungi la final sa iti dai seama ca cel mai probabil investitia nu va fi absorbita niciodata sau poate in 5-10 ani. Intr-un cuvant, un esect total, insa cu un start foarte bun.

Concluzia este ca indiferent de cat de multi bani ai avea sa investesti, trebuie sa tii cont de multe aspecte in drumul catre succes, astfel, trebuie sa te limitezi in a investi cat mai putin in ceea ce faci si sa incerci sa scoti maximul, altfel risti sa pierzi totul.

Leave a Reply