Porcul om sau omul porc

Porcul seamana foarte mult cu omul. Sau invers? Ce ziceti? Hmmm… Pai, chiar sunt niste asemanari si destul de multe. Daca ati privit vreodata in interiorul unui porc taiat la tara ati fi observat ca organele lui sunt aproape la fel cu ale noastre. In cea mai mare parte. Asta pentru ca mancarea porcului este la fel ca si cea a omului.

Mananca orice este comestibil si mult. Asa ca, pentru a avea un porc sanatos, adica fleicute sanatoase pe masa de Craciun sau cu cine stie ce ocazie festiva, ori pentru gratarul duminical, este indicat sa-i dai mancare sanatoasa. Ce inseamna mancare sanatoasa? In primul rand variata si cat mai multa ca sa veti parte atat de sunca buna cat si carne.

La tara, oamenii hranesc porcul cu toate resturile comestibile din bucatarie de la masa, cu buruianul din gradina, fructele cazute pe jos si mancate de viermi, porumb, dovlegi porcesti, coji de cartofi, etc. amestecate cu apa calda sub denumirea de laturi. Nu e nimic rau in acestea pentru ca porcul e multumit si mereu flamand. Pentru a-l satura insa multi adauga si concentrate cumparate de pe piata sau de la diferiti furnizori specializati in astfel de hrana animala.

Leave a Reply