Ponturi pentru a te afla cat mai aproape de castig

La pariuri sportive, totul tine de noroc si intuitie. Nu exista pariu sigur niciodata si poate ca fix acest lucru face aceasta activitate atat de populara. Pariorii savureaza intru totul senzatia de risc, adrenalina ce atinge cote maxime atunci cand se asteapta rezultatul unui meci.

In aceeasi ordine de idei, poti anticipa intr-o oarecare masura rezultatul meciurilor. Cum? Urmarind ponturile de la tipsterii de pe Piatadeponturi.ro, dar avand in vedere si cateva aspecte ce privesc fiecare echipa. De retinut! Niciodata nu poti avea un bilet sigur, insa, urmarind unele aspecte, iti poti mari sansele de castig. In cele ce urmeaza vei intelege la ce ma refer.

Ponturile de la tipsteri si ce legatura au cu biletul zilei

Pariind pe biletul zilei iti poti usura intr-o oarecare masura alegerea. Este un bilet gata facut, mai pe scurt. Pe langa faptul ca iti usureaza alegerea, mai prezinta inca un avantaj urias – pariind zilnic pe biletul zilei iti antrenezi intuitia, calitate de care ai mare nevoie in acest cerc de jucatori.

Ponturile de la tipsteri, in aceeasi ordine de idei, sunt expuse dupa o lunga documentare. Cotele aferente fiecarui meci reprezinta corespondenta dintre posibilul castig si suma mizata, asa ca nu uita sa ai in vedere acest lucru. Pe piatadeponturi.ro vei gasi cele mai recente ponturi de la tipsteri, dar si rezultatele meciurilor anterioare.

Ce trebuie sa ai in vedere pentru un bilet cat mai sigur

Probabil ai auzit si tu de diverse strategii prin care se poate castiga cat mai des. O strategie buna pentru tine e cea pe care ti-o construiesti singur. De unde trebuie sa inceapa totul?

In primul rand,ai in vedere cat de odihnite sunt echipele. Mai exact, daca una dintre ele vine din deplasare sau a avut un meci greu, iar jucatorii nu s-au refacut corespunzator, acestea se pot afla in mare dezavantaj.

In aceeasi ordine de idei, tine cont si de rezultatele pe care le-au avut echipele in meciurile anterioare – fie in aceeasi formula sau cu rivali diferiti.

Nu uita nici de stadionul pe care se va desfasura meciul. Gazonul poate fi un factor perturbator. De ce? Pai daca una dintre echipe nu a mai jucat in acel loc si nu e obisnuita cu consistenta gazonului, poate avea nevoie de ceva timp pentru a se acomoda.

Prognoza meteo este, de asemenea, si ea extrem de importanta. Nu uita sa te interesezi despre cate grade vor fi in ziua meciului, daca va ploua, va bate vantul, si asa mai departe. Sa stii ca o vreme capricioasa poate influenta negativ ambele echipe.

Nu in ultimul rand, nu pune foarte multe meciuri pe un bilet. Dupa cum am mai metionat anterior, nu exista castig sigur. Deci, avand un numar insemnat de meciuri pe un bilet, iti pot scade considerabil sansele de castig. Pariaza doar pe cele ce prezinta o mai mare siguranta pentru tine.

Urmareste stirile de pe Piata de Ponturi si culege mai multe informatii ce te vor duce cat mai aproape de castig.

Leave a Reply