Poarta industriala, poarta spre reusita

Numim poarta industriala o poarta spre reusita deoarece acest tip de deshidere reprezinta poarta cu oportunitati. De cele mai multe ori in momentul in care achizitionezi ceva pentru casa ta, trebuie sa deschizi respectiva poarta de mai multe ori pentru a introduce produsele toate.

In cazul de fata, afacerea nu trebuie sa stea pe loc iar poarta industriala cunoscuta si popular sub denumirea de poarta cat un perete favorizeaza fluxul imens al intratilor si al iesirilor.

Dimensiunile mari ale portilor permit acces utilajelor sau bagajelor inalte de pana la 40 de metri, altfel spus, usa ta va fi cat un blo cu 5 sau 6 etaje. Nu ne oprim aici, caci usa industriala de la avinci.ro ne permite accesul si pe o lungime de aproximativ o suta de metri.

Aceste usi sunt de cele mai multe ori folosite in industrii unde salariile sunt foarte ridicate, nu ne referim aici la indutria IT ci la industrii cu activitate practica, cum ar fi industria navala, feroviara sau aeronautica.

Te gandesti probabil ca o astfel de usa este greu de manipulat avand in vedere dimensiunile ei. Te dezamagesc, stiu ca esti obisnuit cu portile mari de la bunici care se inchideau greu si nu aveai nicio placere sa le deschizi cand te gandeai la ce urmeaza insa aceste usi industriale sunt gandite pentru a se inchide facil si ermetic.

Mai mult decat atat, inchiderea acestei porti poate fi comandata atat prin telefon cat si printr-o telecomanda destinata. Domeniul securitatii intrarilor a devenit atat de avansat incat o astfel de inchidere nu poate fi prea constititoare din moment ce este tot mai prezenta si se asemeana cu inchiderea unui autoturism.

In momentul in care se ia decizia construirii unei astfel de porti, prima etapa realizata in acest proiect, este cea de proiectare. Aici un grup de specialisti vor gandi fiecare stalp al portii vor nota dimensiunile de sectionare ale acesteia.

Pe langa acest aspect tot in aceasta etapa se gandeste si nevoia de acces iar cea mai buna solutie iti poate fi oferita doar daca sunt contactati niste specialisti in acest domeniu.

O a doua etapa ar fi proiectarea. Deoarece fiecare usa este diferita iar sansele ca doua din usi sa fie asemanatoare ori spatiile de intrare de aceleasi dimensiuni sunt destul de mici, fiecare portiera este personalizata. Proiectarea unei usi industriale ar trebui sa permita o utilizare excelenta indiferent de conditiile meteorologice.

Constructia usii. Cum de cele mai multe ori usa nu este construita in tara noastra ci intr-o fabrica de profil din Uniunea Europeana, fiecare aspect este gandit in detaliu, deoarece firmele de profil nu percep trimiterea unei astfel de usi inapoi in Italia sau Spania pentru refacere avand in vedere costul colosal de expediere.

Echipele care ofera montaj pentru acest tip de usi, ofera de cele mai multe ori mentenanta pe parcursul mai multor ani a usilor industriale, pretul pentru mentenanta fiind discutat in urma analizei unor oferte de licitatii.

Leave a Reply