Pizzerii disponibile in Iasi

In Iasi exista numeroase pizzerii care se lupta intre ele si cu ele insele pentru a-ti oferi tie cele mai bune conditii, sau cel putin asa ar fi ideal. In orice caz, daca esti un individ pasionat de pizza si esti din Iasi ai o sumedenie de locuri in care poti veni sa-ti cumperi o pizza, sau poate mai multe, cine stie.

Multe pizzerii din Iasi ofera bonusuri pentru clientii fideli, de la carduri de fidelitate si puncte de cumparaturi pana la tombole, in care ai sansa sa castigi o cina sau un mic dejun. Deci la ce pizzerie mergi daca iti doresti sa mananci o pizza? Fiind din Iasi probabil ca ai o idee legata de care pizzerie iti place cel mai mult sau la care pizzerie sa nu mergi. In orice caz, iti oferim aici un mic ghid pentru a-ti alege pizzeria din Iasi care sa ti se potriveasca.

In primul rand conteaza locatia, daca esti o persoana care se considera mai lenesa probabil vrei sa nu mergi prea mult ca sa mananci o pizza, sau mai bine preferi sa dai comanda de o pizza decat sa mergi. Asadar, orienteaza-te care pizzerii ofera posibilitatea de a face servicii de livrare la domiciliu, daca acest lucru este gratis sau nu, si care este programul pizzeriei.

Multe pizzerii au un program mic, putine au program non-stop, deci nu vrei sa te trezesti ca in timp ce suni la pizzeria ta preferata auzi ca nu se mai fac comenzi la ora asta tarzie. Un exemplu de pizzerie pentru cei comozi este RitaFood unde poti face comenzi non-stop, astfel nu-ti mai faci griji daca ramai flamand sau nu.

Probabil cel mai important lucru este pretul, de aceea te sfatuim intai sa verifici site-ul pizzeriei, acolo unde exista, si apoi sa mergi in local sau sa comanzi. Multe pizzerii din Iasi ofera promotii avantajoase in stilul 1+1, ceea ce inseamna ca poti sa dai comanda de doua pizza si sa mananci doua.

Daca esti sau nu fumator verifica anume conditiile oferite de pizzerie in acest sens, intrucat in anumite localuri desi exista sali separate pentru fumatori si nefumatori, acestea nu au instalate aparate de aer conditionat, astfel te trezesti cu fum de tigara intr-o sala pentru nefumatori, ceea ce este foarte neplacut.

Unele pizzerii au instalatii inteligent construite de aer conditionat, in care aerul nu bate de sus in jos ci invers, astfel incat nu trebuie sa te temi ca-ti va bate aerul in pizza si-ti va fugari ingredientele din farfurie.

Poate alt factor mai putin insemnat este aspectul sau design-ul acelei pizzerii, unele localuri avand un look foarte atragator cu culori placute si o organizare potrivita, pe cand in alte localuri te ingramadesti cu vecinii de la alte mese si preferi sa te uiti doar in farfurie, pentru ca peretii sunt oribili. Orice ar fi, tu alegi!

Leave a Reply