Pentru vegetarieni

Friptura de soia. Imi place sa folosesc acest ingredient pentru a consolida un meniu vegetarian cu chili, tacos si caserole. Fiecare ceasca are in jur de 125 de calorii si 20 de grame de proteine. Daca doriti sa alcatuiti o versiune vegetariana la reteta care cere carne de vita sau de curcan, utilizati o ceasca de soia pentru fiecare patru uncii de carne cruda.

Burger si chifle vegetariene de soia. Acestea sunt cele mai usoare si disponibile inlocuitoare de carne din magazine si exista atat de multe tipuri diferite, incat nu vei sti pe care sa le alegi. Daca va este dor de gustul si textura carnii, cauta chiftele in stil hamburger. Daca nu, alegeti burgeri facuti cu fasole, legume si cereale. Oricum, uita-te dupa chiftele cu 150 de calorii sau mai putin si cel putin 10 de grame de proteine.

Carnati si hot-dog falsi. Le gasiti de multe ori la raionul de carne si mezeluri mic si in zona congelatoarelor din supermarketuri. Ambele variante sunt perfecte pentru micul dejun. Cauta chiftele cu aproximativ 80 de calorii si carnati cu 50 de calorii sau mai putin. Fiecare dintre acestea ar trebui sa aiba in jur de 5 grame de proteine. Hot dog-ul fara carne se gasesc de obicei in sectiunea de refrigerare si au, in general, aproximativ 50 de calorii bucata si cel putin 8 grame de proteine.

Leave a Reply