Paste Fericit

paste-fericit-100x100Maine este 5 mai si cei mai multi dintre noi sarbatorim Pastele. Toti crestinii sau aproape toti, vor pleca in seara asta la Inviere, in general pentru a lua lumina. Este o sarbatoare importanta si cei mai multi dintre noi se bucura pentru ca vine Pastele. Este o sarbatoare mult asteptata ca multe alte sarbatori din an. Multi obisnuiesc sa trimite mesaje de Paste tuturor prietenilor si rudelor.

Cel mai des se trimit mesaje de Paste pe Facebook sau prin SMS, fiind doua metode foarte usoare. Sigur ati vazut pe Facebook zeci sau chiar sute de imagini cu un iepuras de Paste, niste oua sau cu Iisus Hristos, insotite de mesaje. Mesajele de genu “Sarbatori Fericite”, “Hristos a Inviat” sau “Paste Fericit” sunt cele mai folosite, pentru ca sunt mesaje simple prin care poti transmite urarile tale tuturor.
Si eu astept Pastele ca toate lumea, mai stau pe acasa si poate trec pe la rude sau prieteni. Uneori mai vin si neamurile pe capul meu, ca la toata lumea.

Pastele si Craciunul sunt cele mai importante sarbatori, nu pentru ca ar avea o semnificatie foarte aparte, ci pentru ca in aceasta perioada se mananca cel mai mult si cel mai bine, asa ca, in fiecare casa in care vei merge in aceasta perioada, vei avea sansa sa vezi un frigider ticsit cu mancare.

Leave a Reply