Fun

Pasionatii de arta se pot initia in acest domeniu cu ajutorul picturilor pe numere. Descopera gama de la Pictorul Fericit!

Magia picturii poate fi un subiect de interes pentru toata lumea. Arta este vazuta diferit de fiecare in parte, iar acesta este si motivul pentru care e atat de speciala. Fie ca esti un experimentat in acest domeniu sau iti doresti sa incepi sa pictezi, in ambele cazuri poti apela la picturile pe numere.

Acestea sunt o modalitate excelenta de a-ti exersa dexteritatea si de a te bucura de momente de relaxare. In plus, cu ajutorul lor poti sa iti exprimi sentimentele, poti sa te concentrezi mai mult si sa te bucuri de o creatie proprie in cele mai bune conditii.

Foarte multe persoane aleg sa nu picteze din cauza incapacitatii de concentrare, ori au o mare problema cu rabdarea. Picturile pe numere sunt o metoda inedita de a solutiona aceste probleme. Fiecare culoare corespunde unui numar, iar pe tablou sunt inscriptionate aceste numere.

Tot ce trebuie sa faci este sa respecti culoarea corespunzatoare numarului si sa te bucuri de un moment de relaxare cu ajutorul picturii. La Pictorul Fericit gasesti o multime de picturi pe numere, pentru toate preferintele si starile de spirit. Le poti comanda dupa bunul plac, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Site-ul cuprinde numeroase modele, astfel incat fiecare pasionat de arta sa poate fi initiat cu propriile placeri in acest domeniu. Poti comanda modele de picturi pe numere cu fluturi, portrete, tablouri celebre, peisaje, orase, animale, masini si multe altele. Tot pe site vei gasi si o sectiune dedicata domnilor, cat si doamnelor, pentru a face un cadou inedit.

Terapia prin pictura – foarte frecventata in zilele noastre

Arta este un domeniu des folosit in terapie, reprezentand o modalitate perfecta pentru a vindeca anumite traume. Cu ajutorul artei nu doar ca iti poti dezvolta anumite abilitati, ci poti si sa vindeci anumite rani interioare. Terapia prin pictura poate fi practicata chiar la tine acasa, prin achizitionarea picturilor pe numere. In acest fel, din propriul confort poti sa te bucuri de numeroase momente de relaxare, deoarece picturile pe numere sunt o incantare.

In orice moment al zilei poti alege sa pictezi tablourile favorite! Fiecare tablou vine insotit de toate resursele necesare pentru a-l finaliza, asadar nu trebuie sa iti faci griji in acest sens. Vei beneficia de kit-uri complete ce contin pensule si culori, cat si panze pentru ca tabloul sa aiba un aspect deosebit.

Accesorii pentru pictura si materiale educationale

Pictorul Fericit dispune si de cateva accesorii pentru pictura, pe care le pot comanda atat cei la inceput de drum, cat si cei mai experimentati. De asemenea, exista o sectiune destinata educationalului, unde sunt disponibile acuarele si alte tipuri de culori nontoxice, pentru copii.

In materie de accesorii, vei gasi o gama completa de sevalete, diverse culori acrilice, culori pe baza de apa sau ulei, panze, palete, pensule, solutii, manuale, creioane, blocuri sau vernisuri. Poti comanda totodata si materiale de pictura, impreuna cu pictura mandala.

Leave a Reply