O husa pentru orice telefon

Telefonul este in momentul de fata indispensabil, spun acest lucru intrucat observam cu ochiul liber la ce nivel a ajuns cumunicarea. Astfel, dupa ce ai achizitionat un telefon pe masura preferintelor tale, urmatorul pas este sa “il imbraci”, adica sa ii cumperi o husa.

Este important sa ai husa la telefonul tau deoarece aceasta il va proteja de eventualele zgarieturi, lovituri si chiar de praf. De asemenea, pe langa rolul de a proteja telefonul, orice husa ar trebui sa ofere un design mai placut, mai atragator si de ce nu chiar sa il faca mai elegant.

Exista persoane care prefera sa aibe mai multe huse pentru telefon in functe de anotimpul in care se afla, de activitatea pe care o desfasoara in acea perioada sau chiar in functie de ce dispozitie are. Totul ramane la alegerea dumneavoastra, insa este recomandat sa aveti cel putin o husa pentru telefon.

Probabil ca va este foarte greu sa achizitionati o husa, poate la fel de greu  cum a fost si alegerea telefonului. Pe piata sunt o multime de modele pentru aproape orice telefon fie el smartphone sau nu, ideea este ca va trebui sa le analizati si mai apoi sa va hotarati ce model va place.

Cel mai important aspect in alegerea unei huse pentru telefon este acela al alegerii husei care este special fabricata pentru modelul de telefon pe care il aveti. Se poate intampla sa comandati o husa universala si sa constatati ca, desi este universala, nu se potriveste telefonului, este mai mare cu 1 mm sau mai mica si va preseaza telefonul.

O alta situatie neplacuta poate fi in legatura cu utilizarea camerei foto sau cu apasarea tastelor de volum si blocare de la lateralul telefonului.  Alegem  husa in functie de modelul telefonului veti scapa de toate aceste neplaceri si nu va veti mai face griji ca nu se va potrivi husa sau ca nu va proteja telefonul asa cum ar trebui.

Dat fiind faptului ca acest accesoriu telefon aproape nelipsit din viata noastra, telefonul, este expus publicului, fie ca vorbim de servici, de iesirile la o cafenea sau la un restaurant sau pur si simplu de o plimbare pe strada, acesta ne poate pune o eticheta pozitiva sau negativa.  Deci, pentru a face o impresie potrivita a ceea ce sunteti este bine a aveti grija de telefonul dumneavoastra.

Pe de alta parte, husa unui telefon poate sa vina in ajutorul nostru din perspectiva functionalitatii. In acest sens daca mergeti cu masina la drum lung, calatoriti in timpul serviciului sau pur si simplu mergeti la alergat, jogging, sala sau plimbare cu bicicleta si aveti nevoie de telefon, puteti gasi huse special destinate pentru aceste activitati.

In concluzie, este recomandat sa aveti husa la telefonul dumneavoastra atat pentru a-l proteja de eventualele accidente cat si pentru a ii oferi un aspect estetic de care sa va bucurati la fiecare utilizare. Pentru acest lucru nu trebuie decat sa va hotarati in materie de ce preferinte aveti si sa achizitionati modelul dorit si nu in ultimul rand potrivit telefonului.

Leave a Reply