Probabil cei mai naivi dintre navigatorii de pe internet considera ca un website aduce castiguri cu adevarat semnificative administratorului. Dincontra, uneori pentru a tine un site in picioare ai nevoie de un pic de implicare si totodata, de cheltuirea a unor sume de bani periodic.

Chiar daca internetul s-a dezvoltat si sunt cu aproape 30% mai multi utilizatori decat in 2009, tot degeaba. Daca nu ai un blog pe care sa-l ghidezi spre castig, nu vei avea niciodata un venit cu adevarat semnificativ.

Nu stiu daca cineva a facut bani cat sa-i ajunga dintr-un simplu blog. Cel mai probabil majoritatea fac intre 5 si 15 milioane din advertoriale, publicitate si alte siretlicuri asemanatoare. Nu vei primi niciodata zeci milioane de lei pentru un simplu banner sau sute de lei pentru un advertorial.

Astfel, propun sa va dati seama ca un blog nu va va pune nici in 1000 de ani in topul Forbes si totodata, tin sa va reamintesc ca o tema aruncata pe un wordpress cu un articol copiat pe zi nu va aduce nici macar 100euro pe luna.