Masinile se vand tot in online

Am schimbat in jur de 6 masini in ultimii 3 ani si am vazut ce inseamna sa mergi la targuri pentru a vinde o masina. Totul e simplu de inteles, la targ vine omul cu masina pentru a o expune si nu pentru a o vine, pentru ca, cel mai des are niste preturi foarte mari. Eu nu am avut probleme cu vanzarea masinii, dincontra, cu cumparatul ei. Eu scapam repede de ea pentru ca nu tineam la pret si cel mai des o dadeam pentru a mai pune bani si pentru a lua alta.

Cand mergeam la targurile de masini din marile orase, nu gaseam decat masini foarte scumpe expuse. Deobicei o masina pe care tocmai eu o vandusem, la targ era cu mult mai mult decat eu o vandusem. Probabil pentru ca toti viseaza la marele pot si se gandesc ca la targ vin atat de multi potentiali clienti. De cele mai multe ori, majoritatea celor din targul de masini pleaca cu ele acasa, pentru ca, intr-un final nimeni nu le cumpara. Rar cand cineva cumpara o masina de la targ, si deseori isi cam ia un pic de teapa.

Online, treaba sta altfel, ai sute de anunturi din care poti sa alegi, sa suni, sa ceri detalii. Cei mai multi spun ca nu e o alegere buna, dincontra, cea mai buna alegere, aici ai sansa sa alegi din sute de mii de masini, sa filtrezi dupa pret, dupa an, motorizare, si asa mai departe. In loc sa stai sa te plimbi prin targul de masini dupa masina pefecta, mai bine o cauti online mult mai simplu, mai repede si comod.

Un prieten mi-a recomandat sa intru pe site-ul vitan-auto.ro si am vazut ca au masini destul de bune pentru cumparat, si piese de asmenea. Situatia se aplica si in cazul pieselor de masini, ai pe internet foarte multe sanse sa gasesti o piesa decat sa cauti prin parcurile de dezmembrari auto.

Leave a Reply