Masini de lux in leasing de la Elite Cars

Masinile luxoase se numara printre preferintele multor soferi, indiferent ca este vorba despre barbati sau femei. Acestea nu doar ca au un mod de functionare excelent, o multime de functii si capacitati, ci si un aspect deosebit.

Cele mai multe masini luxoase au si un pret pe masura, insa acest aspect nu trebuie sa fie unul care sa iti puna probleme, deoarece se pot achizitiona masini de lux in leasing de la Elite Cars. Compania dispune de o gama larga de autoturisme de lux, inclusiv Mercedes GLC si multe alte modele. Sunt disponibile toate detaliile despre fiecare masina in parte, inclusiv puterea si rulajul daca vorbim despre masinile rulate.

Echipa din spatele Elite Cars Leasing este formata din dealeri specializati, care au peste 15 ani de experienta cumulata in domeniul vanzarilor auto, dar si in cele rulate. Masinile pe care le promoveaza sunt din surse sigure, cu istoric la zi si kilometri reali.

De asemenea, exista si o expertiza tehnica. Atunci cand vrei sa optezi pentru o masina noua sau rulata, specialistii te vor indruma catre cea mai buna optiune atat pentru bugetul tau, cat si pentru preferintele tale. Informatiile despre fiecare masina sunt relatate intr-un mod cat mai transparent, cat si cele despre procesul de achizitie – pentru ca experienta ta sa fie una cat mai placuta.

Din cadrul acestei companii poti solicita atat masini in leasing, cat si rulate sau pe comanda. Pe langa faptul ca ai totul la dispozitie online, te poti deplasa si intr-unul sau toate cele 3 showroom-uri fizice. Este vorba despre locatiile din Bucuresti, Brasov si Bacau. Poti merge la acestea sau poti cauta direct pe site autoturismele disponibile.

Masini de lux de la Elite Cars Leasing

Daca te-ai gandit vreodata ca e timpul sa iti achizitionezi o masina de lux, Elite Cars Leasing te asteapta cu cele mai bune oferte. Pe site sunt disponibili o multime de producatori si modele, de la cele de lux, pana la cele obisnuite. Compania dispune de toate resursele necesare pentru a-ti asigura o achizitie cat mai simpla, oferindu-ti toate detaliile despre leasing si actele pe care trebuie sa le pregatesti.

Masinile de lux cuprind modele de la Mercedes, BMW, Lexus, Porsche, Ferrari, Rolls Royce, McLaren, Maserati, Lamborghini, Jaguar, Bentley, Tesla si multe altele. De asemenea, poti alege modele de la Ford, Alfa Romeo, Volkswagen, Skoda, Mazda, Hyundai, Volvo, Audi, Kia sau Toyota. Alaturi de acestea, mai poti accesa si alte modele sau producatori.

Solicita masina pe comanda daca aceasta nu este pe stoc

La Elite Cars Leasing exista posibilitatea de a comanda masina daca aceasta nu se afla pe stoc. Contactezi direct firma si transmiti specificatiile dorite, iar mai apoi vei fi contactat in momentul in care masina este disponibila. Indiferent de autoturismul dorit, Elite Cars Leasing iti va indeplini dorintele pentru masina mult visata. Echipa colaboreaza cu unii dintre cei mai mari furnizori de autovehicule la nivel european si mondial.

In aceste conditii, autoturismul pe care ti-l doresti va intra in posesia ta in cel mai scurt timp.

Leave a Reply