Lampi bactericide regasim la Precisa

In ultima vreme un interes crescut este asupra echipamentelor ce filtreaza si purifica aerul sau asupra lampilor bactericide. Se si intelege de ce. Pentru cei care au in vedere astfel de dotari Precisa pune la dispozitie variante diverse.

In lista de materiale si aparatura pentru laborator de la Precisa regasim si lampi UV ce, datorita constructiei lor compacte, sunt ideale in orice tip de spatiu, chiar si mai mici. Acestea sunt indicate in spatii variate, in firme cu activitate medicala si nu numai. Sa spunem ca pot fi o masura de siguranta pe care oricine o poate lua.

Nu doar in contextul pandemiei, insa si in perioada virozelor cand predomina bolile cu transmitere aeriana tot personalul este mai mult ca oricand predispus la imbolnavire in masa. Asta inseamna pericol pentru sanatatea individuala, insa si randament scazut, o activitate intrerupta, pierderi financiare etc.

O lampa UV bactericida de la Precisa are rolul de a elimina bacteriile daunatoare, microorganismele care plutesc in aer. Datorita radiatiilor UV pot fi eliminate sau reduse considerabil riscurile de imbolnavire. Altfel spus, aerul este ca si fortat sa treaca prin zona iradiata. Nu produce vreo reactie chimica, nu produce ozon. Un astfel de aparat este sigur de utilizat in preajma oamenilor, asadar nu intrerupe cu nimic activitatea, nu deranjeaza, nu impune o mentenanta anume – un avantaj aici este si faptul ca nu are nevoie de vreun filtru care sa fie schimbat la anumite intervale de timp.

Avantajele lampilor UV de la Precisa

Tinand cont de modul in care functioneaza, de forma compacta, de variantele diverse pune la dispozitie de acest furnizor, sunt notabile cateva avantaje in ceea ce priveste astfel de lampi bactericide:

  • Un mediu sanatos, continuu dezinfectat, fara intreruperi.
  • Consum mic de resursa, au nevoie de conectare la energie electrica.
  • Intretinere usoara, functionare continua.
  • Setare usoara, control facil, intrucat dispun de telecomanda.

Oferte de la Precisa

Ca si pana acum, acest furnizor poate sa se ocupe de toate detaliile astfel incat cei interesati de aparatura de acest gen sa aiba produsul transportat si instalat unde trebuie. Cei de la Precisa pot si sa instruiasca personalul ce ar urma sa foloseasca aparatura. Tot ei se ocupa si de mentenanta, service gratuit in perioada in care garantia inca este valabila, dar si post garantie, pe baza de contract de colaborare.

Precisa selecteaza de pe piata internationala aparatura optima si o pune la dispozitia publicului pentru ca acesta sa fie avantajat de oferte, de aparatura imediat disponibila, fara necesitatea de a-si gasi pe cont propriu o sursa externa de la care sa cumpere.

La categoria de lampi bactericide vorbim de variante cu stativ, cu recirculare sau chiar si variante mici, compacte, pentru vizualizare. Oricare ar fi alegerea, depinde de modul de folosire, de suprafata avuta in vedere. Poate fi ceruta asistenta profesionala pentru o alegere optima.

Preturile unor astfel de lampi pot fi cerute, cel putin estimate, luand contact cu cei de la Precisa direct din cadrul paginii oficiale.

Leave a Reply