Internetul e plin de bisnitari

Incepand de la Facebook care iti cere bani pentru a iti distribui postarile la toti cei care ti-au apreciat pagina, pana la ultimul om ce s-a apucat de online.

1. Facebook. Te chinui sa iti faci 1000 de fani ca apoi sa poti sa distribui o postare doar la 150 de fani. Pentru a distribui cel putin la 80% dintre fanii pe care tu i-ai adunat cu greu, va trebui sa platesti sume mai mari de 10$. Ei baga-ti-ai..

2. Piatadelinkuri.ro. Ca sa poti sa listezi linkul tau, platest 0.50 centi. Totul normal pana aici. Dar daca vrei sa vezi ce mesaje ai primit, plateste prin SMS da-te dracu’ de prost! Ei baga-ti-ai..

3. Bursadedomenii.ro. Ca sa listezi un domeniu sau un site e gratuit. Daca il vinzi, 10% din suma vanzarii revine celor de la bursadedomenii.ro. Problema nu e asta, problema e ca dureaza chiar luni pana se realizeaza schimbul de domenii/site-uri.

4. Anunturi pe bani peste tot. Cum s-au ridicat un pic site-urile de anunturi, cum au inceput sa taxeze orice. Aia de la 4tuning au pus 2E pentru listarea unui anunt auto. Din pacate poti plati doar cu SMS si nu accepta Paypal sau card.

Nu am nimic cu serviciile platite. Dar sunt multe care nu merita nici macar 1 cent, ca de exemplu, serviciul pietei de linkuri care apartine de trafic.ro.

Leave a Reply