SEO

Inscrierile in directoare si linkurile exchange

Tot mai des apar oameni care isi dau cu parerea despre SEO si o fac prost. Am auzit recent ca nu e deloc bine sa inscrii un website in directoare. Total FALS, cand ai nevoie de linkuri si nu ai bani sa investesti in advertoriale si linkuri platite, te limitezi in a posta linkul tau in directoarele de linkuri si articole. E cea mai buna alternativa gratuita.

Totodata, e mai bine sa iei linkuri indiferent unde decat sa nu iei deloc. In cazul asta e activa si solutia link exchange. Intradevar aceasta metoda a murit de mult si nu mai rezista decat printre site-urile mici, insa, din cate va aduceti aminte, aceasta solutia a ridicat majoritatea site-urilor ce sunt sus acum pe internet.

Daca incerci sa faci spam oriunde stii (in afara de comentarii si semnaturi) tu cu un website pentru a primi linkuri, ai o sansa din 5 ca site-ul respectiv sa se ridice considerabil si sa nu fie penalizat. Daca alegi sa postezi zeci de comentarii cu site-ul si sa adaugi linkul in semnaturi la forumuri, vei avea o sansa din 5 sa fii banat. Deci? Ce ramane de facut?

Leave a Reply