Inlocuirea display-ului sau a geamului la Samsung Galaxy A10

Samsung Galaxy A10 are un ecran Super AMOLED de 6,4 inchi cu o rezoluție de 2280×1080 pixeli și un raport de aspect de 19,5:9. Telefonul are, de asemenea, un design cu crestătură care este similar cu alte smartphone-uri Samsung, cum ar fi seria Galaxy S10.

Acesta este un ghid pentru înlocuirea afișajului Samsung Galaxy A10. Poate fi realizat de o persoană cu cunoștințe și abilități tehnice moderate. Întregul proces durează aproximativ 30-45 de minute.

Primul pas este să scoți capacul bateriei, care este atașat prin cleme pe laterale și în partea de jos a telefonului. Îndepărtați aceste cleme folosind un levier din plastic sau alt obiect subțire și apoi ridicați capacul.

Apoi, utilizați un pistol termic sau un uscător de păr pentru a înmuia adezivul care ține apăsat ambele capete ale conectorului cablului afișajului, apoi trageți în sus de ambele capete ale acestui conector până când iese din priza de pe ambele părți ale telefonului. Acest lucru vă va oferi acces la patru șuruburi care țin apăsat fiecare colț al cadrului telefonului dvs. Scoateți aceste șuruburi cu un Phillips

Galaxy A10 este un dispozitiv ieftin de la Samsung, care are un corp din plastic și un cadru metalic. Telefonul are un ecran HD+ de 6,4 inchi cu raport de aspect 19:9 și fără crestătură. Dispozitivul este alimentat de chipset-ul Exynos 7870, care se bazează pe procesorul octa-core cu frecvență de 1,6 GHz și 3 GB RAM.

Galaxy A10 vine în două variante de stocare – una cu 32 GB spațiu de stocare și alta cu 64 GB spațiu de stocare, ambele putând fi extinse până la 512 GB prin card microSD. Are o cameră spate de 13 MP și o cameră frontală de 8 MP pentru selfie-uri. Are, de asemenea, o baterie de 3000 mAh care poate dura până la 24 de ore la utilizare mixtă.

Samsung Galaxy A10 are un ecran HD+ de 6,2 inchi cu un raport de aspect de 19,5:9, iar telefonul este alimentat de un procesor octa-core Exynos 7884.

Samsung Galaxy A10 este un smartphone de buget care vine cu un ecran de 5,5 inchi. Telefonul oferă o rezoluție HD+ de 720 pixeli pe 1520 pixeli.

Samsung Galaxy A10 are o singură cameră spate de 16 MP și o cameră frontală de 8 MP. Este alimentat de procesorul octa-core Exynos 7884 de 1,6 GHz și 3 GB de RAM. Telefonul vine cu 32 GB de stocare internă, care poate fi extinsă până la 400 GB folosind slotul pentru card MicroSD din lateral.

Această secțiune oferă informații despre cum să înlocuiți afișajul smartphone-ului dvs.

Samsung Galaxy A10 are un ecran LCD HD+ de 6,4 inchi care are un raport de aspect de 19:5:9 și o rezoluție de 720×1440 pixeli. Ecranul este acoperit cu Corning Gorilla Glass 3 care este rezistent la zgârieturi și nu are goluri de aer între sticlă și panou, spre deosebire de majoritatea celorlalte telefoane din această gamă care folosesc afișaje din plastic care sunt mai predispuse la zgârieturi și crăpături din cauza golurile lor de aer dintre panou și sticlă, ceea ce le face mai puțin durabile decât dispozitivele cu afișaje din sticlă precum acesta de pe Galaxy A10.

Leave a Reply