Inlocuire sticla iPhone 11

Inlocuire sticla iPhone 11

Inlocuire sticlei la iphone 11. Repara-ti telefonul simplu si rapid

Fiecare dintre noi are mare nevoie de un telefon, el a devenit un obiect indispensabil, iar noi am devenit dependenti de el, chiar daca multe persoane nu recunosc acest aspect. Daca tocmai ti-ai cumparat un telefon sau chiar daca telefonul tau nu este atat de nou, vei tinde mereu sa ai grija mai mare de el pentru a nu-l scapa pe o suprafata dura, pentru ca sansele ca el sa se sparga sunt destul de mari. Pe langa faptul ca va trebui sa platesti o suma semnificativa de bani pentru reparatie (in functie de modelul telefonului), va trebui sa petreci un interval de timp fara el. Cu toate acestea, fie ca ai un IOS sau Android, ele necesita metode diferite de reparatie. Daca nu sti care este cea mai buna metoda de reparatie pentru telefonul tau, ramai cu ochii pe prezentarea urmatoare pentru a afla.

Daca ai un IOS, trebuie sa ai in vedere faptul ca aceste telefoane sunt mai fragile, mai sensibile si mai pretentioase, de aceea ele au nevoie de o atentie mai sporita in cazul unei reparatii pentru ca totul sa decurga perfect. Sa presupunem ca ai un iPhone 6S care s-a spart. Pentru a se inlocui sticla iphone 11 va fi necesar sa apelezi la un service gsm specializat in reparatii de iPhone, pentru ca au toate instrumentele si piesele necesare, iar reparatia va dura mai putin. In plus, tehnicienii sunt experti in acest fel de reparatii, deci reparatia telefonului tau va fi foarte calitativa.

In schimb, daca ai un telefon Android, trebuie sa stii ca acest tip de telefoane nu este atat de fragil, pretentios si sensibile ca cele de la Apple, ceea ce inseamna ca poti sa mergi la un service gsm universal pentru orice tip de reparatie.

Mai exista o metoda de reparatie, dar care se aplica doar in cazul celor care se pricep la reparatii si care au tot ce este necesar pentru o reparatie chiar la ei acasa. Deci da, se poate ca telefonul sa fie reparat de acasa dar doar cu conditia anterioara. In caz contrar, se poate sa atingi o piesa care este mai sensibila si care daca nu trebuia atinsa, ea se poate strica, asta inseamna ca va trebui pana la urma urmei sa apelezi la un service gsm, dar in loc sa platesti o reparatie, vei plati 2. Deci, in speranta de a economisi bani, exista posibilitatea sa platesti dublu.

Acestea fiind spuse, daca ai un telefon IOS este bine sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de iPhone, iar daca ai un teleofn Android poti sa mergi la un service gsm universal. Indiferent de ce tip de telefon ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si daca nu ai toate piesele si instrumentele necesare.

Leave a Reply