Hoverboard, o solutie pentru transportul viitorului?

Libertatea de miscare reprezinta astazi una dintre principalele probleme ale omenirii. Petrecem ore in sir in trafic si ne miram cum distante foarte scurte, pe care le-am putea parcurge usor cu bicicleta sau chiar pe jos, le strabatem mult mai greu cu masina, stand captivi in trafic, la semafoare ori in in intersectii supraaglomerate.

In plus, bicicleta sau trotineta necesita efort fizic si locuri de depozitare aparte, uneori un echipament special, astfel incat transportul pana la scoala sau pana la locul de munca poate reprezenta o problema. Dincolo de aceasta, chiar si plimbarea prin parc devine o corvoada, atunci cand ai de carat pe scari ori cu liftul bicicleta si echipamentul necesare pentru aceasta. La toate acestea exista astazi o alternativa mult mai facila, la fel de ecologica si chiar la fel de ieftina.

Bucura-te de aer curat cu o plimbare pe hoverboard

Cu totii am vazut prin parcuri un nou mijloc de locomotie, asemanator unei placi de skateboard, dar pe care nu merg neaparat adolescenti in viteza si echipati cu casti si cotiere, ci inclusiv oameni maturi. Mai mult, acestia par sa nu faca niciun fel de efort, dispozitivul de sub ei parand sa mearga singur. Este vorba de hoverboard, una dintre ultimele inventii in materie de locomotie.

Acesta este adorat de copii, avand in vedere culorile diverse in care acesta este oferit, fiind echipat inclusiv cu sisteme de iluminat pe timp de noapte si de semnalizare. Aceasta inseamna ca dispozitivul poate fi folosit cu succes pe o pista de biciclisti sau in parcuri, cata vreme nu deranjeaza pe nimeni, fiind apropiat unei simple plimbari, fara conditii speciale. In acest mod te poti bucura de aer liber si de libertate totala, uneori chiar si de viteza, fara a depune niciun efort fizic pentru aceasta.

Compact si rapid

Un hoverboard de la MonkeyBoard este de obicei compact si solid prin constructie. Aspectul sau robust si constructia speciala sunt menite sa ii ofere stabilitate. De asemenea, dispozitivul nu este usor demontabil, cantarind aproximativ 10-12 kg. Din acest punct de vedere, putem spune ca nu este chiar usor de transportat pe distante lungi in brate sau in rucsac.

Pe de alta parte, acesta nu necesita o depozitare speciala, precum bicicleta sau scuterul electric. Practic, dispozitivul poate fi luat usor in casa ori in sala de curs sau chiar la locul de munca. Acesta este rezistent la depunerile de praf si la umezeala, fara a ne face griji ca se poate strica de la cativa stropi de ploaie.

Autonomie mare

In plus, un hoverboard are o autonomie mare, de aproximativ o zi de functionare, cartea tehnica specificand insa aproximativ 15-18 km strabatuti zilnic. Ceea ce nu este chiar putin, dat fiind efortul pe care l-am depune pentru aceasta alergand sau pedaland la bicicleta. Dincolo de aceasta, hoverboard-ul poate comunica usor cu alte gadgeturi, prin bluetooth, putand stoca si chiar rula muzica.

Leave a Reply