Generalitati despre Seychelles

In momentul in care va doriti o vacanta de neuitat, cu siguranta puteti trece pragul agentiilor de turism pentru a cauta cele mai atractive oferte vacante insulele Seychelles, iar experientele pe care le veti trai, cu siguranta vor merita toti banii.

Inainte de a va face rezervarea pentru o vacanta de vis in Seychelles, ar fi important sa cunoasteti cateva lucruri interesante despre aceasta destinatie de vacanta.

Despre Seychelles:

  • Cele trei insule principale din Seychelles sunt Mahé, Praslin si La Digue, insa arhipelagul Seychelles care se regaseste in largul coastei de est a Africii in Oceanul Indian este alcatuit in total din 115 insule.
  • Mahe este cea mai mare insula din Seychelles, unde traieste majoritatea populatiei si este principalul punct de intrare pentru turisti.
  • Praslin este a doua cea mai mare insula din Seychelles si reprezinta o baza minunata pentru a explora cu plaje frumoase, si se mandreste cu o selectie de statiuni si hoteluri. Poate fi o insula mare in dimensiuni, dar populatia relativ mica o face paradisul perfect al insulei.
  • Insulele nu sunt prea indepartate in Seychelles si turistii se pot deplasa de exemplu de la Mahe la Praslin in aproximativ 50 de minute, iar Praslin la La Digue este de aproximativ 15 minute.
  • Zborurile cu avionul dureaza doar 15 minute de la Mahe la Praslin.
  • Pentru a ajunge in jurul Insulelor se recomanda sa inchiriati o masina in Mahe si Praslin si veti avea nevoie de bicicleta doar pentru La Digue.

Situat la mai putin de o jumatate de kilometru de site-ul UNESCO Vallée De Mai, Praslin Waterfall merita o vizita si cu siguranta veti ramane placut impresionati de ceea ce veti vedea. Vallée De Mai este unul dintre cele doua situri de patrimoniu UNESCO din Seychelles. Face parte dintr-o rezervatie naturala care acopera o mare parte din interiorul Praslin.

Punctele esentiale ale acestei paduri tropicale sunt papagalul negru extrem de periclitat si faimosul palmier Coco de Mer, ambele fiind indigene pentru Seychelles. Coco de Mer a fost mult timp considerata a fi o “nuca de cocos din mare” misterioasa cand se spala pe coasta Indiei, dar cand francezii au aterizat pe Seychelles in anii 1700, au gasit sursa reala.

Ei bine, vizitand Insula Praslin veti avea posibilitatea de a face si plaja, pentru ca trebuie sa recunoastem ca plajele din Insulele Seychelles pot reprezenta locul ideal pentru relaxare.

In cazul in care veti opta pentru o vacanta in Seychelles, cu siguranta Hotel L`Hirondelle Self Catering Guest House 3* poate reprezenta cea mai buna solutie de cazare pentru dvs. fiind sutuat in Baie Sainte Anne, la o distanta de doar 6 kilometri de aeroportul din Praslin.

Discutam despre un hotel de doar 3 stele, insa discutam despre un hotel care va va oferi conditii pentru un concediu de vis. Hotelul dispune de camere cu aer conditionat, chicineta complet utilata, frigider si cuptor cu microunde, baie cu dus, uscator de par, camere pentru familie, camere pentru nefumatori, plus alte facilitati.

Asadar, atunci cand va doriti o vacanta de vis, cu siguranta Insula Praslin poate fi solutia ideala.

Leave a Reply