Frica de dentist, justificata sau nu

Multi pacienti se tem de medicii stomatologi si amana grija pentru sanatatea lor orala. Acest lucru nu ar trebuie sa mai fie o problema astazi. Incepeti prin a face o programare de consultare. Veti intalni in privat medicul stomatolog la un cabinet stomatologic iasi, astfel incat dintii pot fi examinati.

Uneori exista o varietate de pasi pe care acesta vi-i poate cere pentru a imbunatati sanatatea dumneavoastra orala inainte de a primi tratamentul pentru dintii lipsa. Gasiti un dentist in care puteti avea incredere si care sa va ghideze de-a lungul drumului catre un zambet luminos.

Aceasta deteriorare se poate dezvolta pe o perioada lunga de timp. Intreba medicul dentist cu privire la riscurile asociate cu fiecare optiune. Asigurati-va ca ati inteles rezultatul final si posibilitatile. De exemplu, in timp ce protezele complete nu provoaca riscuri viitoare pentru dintii ramasi, nu acelasi lucru poate fi spus despre protezele partiale.

De-a lungul timpului, acestea pot provoca uzura dintilor sanatosi, ceea ce duce la deteriorarea, degradarea si alte probleme. Ia in considerare intotdeauna riscurile la care esti dispus sa te supui, pentru ca in cele din urma, in functie de ce optiune alegeti, va oferi o solutie pentru dintii lipsa.

Este posibil sa fi ales deja optiunea potrivita pentru tine si esti gata sa contactezi medicul dentist pentru asistenta suplimentara. In timp ce unii pacienti au asigurare, care va acoperi o parte din costurile interventiilor, altii pot fi nervosi la gandul platii din buzunar a facturii finale.

Vestea buna este ca multe birouri dentare ofera planuri de plata pentru o varietate de proceduri prin intermediul unui tert. Consultati-va cu medicul dentist cu privire la toate optiunile si din acest punct de vedere.

In cazul unei coroane dentare, notiunile de baza presupun de obicei un proces in doua etape. Pregatirea corespunzatoare a dintelui existent este un pas crucial in procesul de instalare a coroanei. Odata ce medicul dentist s-a asigurat ca degradarea si alte probleme din jurul dintelui cu probleme au fost remediate, este timpul sa se pregateasca dintele.

Pentru a face acest lucru, medicul dentist trebuie sa elimine portiunile stricate ale dintelui pentru a face loc pentru coroana care sa se potriveasca peste. Medicul dentist va lua apoi o amprenta dintelui cu pricina si celor din jur, folosind materiale de amprentare sau o tehnica digitala.

Amprenta este apoi trimisa la un laborator dentar in cazul in care coroana reala este fabricata sau realizata dupa caz cu o masina de frezat. Acesta proces va dura aproximativ una sau doua saptamani. Intre timp, medicul dentist va va monta o coroana temporara pentru a mentine dintele preparat protejat in asteptarea sosirii coroanei permanente.

Leave a Reply