Fotoliul de masaj Polaris, terapie medicala direct in locuinta ta

Atunci cand dorinta este de a duce relaxarea la alt nivel, fotoliul de masaj Polaris – despre care sigur ai mai auzit – este o alegere inspirata pentru casa ta. In principal aceste piese de mobilier se evidentiaza prin confortul deosebit pe care il ofera, mai ales dupa o zi obositoare la serviciu. Inregistreaza performante deosebite, prezinta posibilitatea de personalizare a sesiunilor de masaj si se adapteaza stilului tau de viata.

Motivele pentru care iti vei dori sa il introduci in rutina ta zilnica sunt numeroase. Acest model sta sub emblema Masatto, producator si furnizor consacrat de fotolii si scaune de masaj. Producatorul a recomandat un fotoliu Polaris lui Liviu Varciu, care se bucura si in prezent de o stare fizica excelenta, fara sa mai resimta durerile de spate care il suparau.

Polaris sau definitia unui masaj perfect pentru intregul corp

Un masaj revigorant este o idee excelenta mai ales in perioadele stresante, definite de neliniste, de anxietate. Este o idee inspirata atat la inceput de zi, inainte de a fi supus sarcinilor extenuante, cat si dupa, cand deja autonomia bateriei tale este aproape de zero.

Cui i se potriveste un astfel de fotoliu? E ideal atat pentru cei care se recupereaza dupa o boala, ca terapie medicala, cat si a celor care practica sporturi de performanta. Bineinteles, poate fi folosit si de orice alta categorie de persoane. Daca exerciti munca fizica sau psihica, Polaris este pentru tine. Este calea prin care poti aduce organismul in echilibrul pe care il meriti.

Lasa-te surprins de experiente de relaxare unice, realizate prin programe complexe. Potentialul de ajustare manuala a acestor programe automate nu inseamna decat ca poti opta pentru un masaj personalizat. Afla mai multe despre asta direct in showroom-ul Masatto sau online, pe masatto.ro.

Tehnologia de scanare corporala pe care o inglobeaza fotoliul Polaris este un motiv in plus pentru care ar trebui sa ai incredere intr-un astfel de dispozitiv performant. Mai mult decat atat, vine dotat cu role inteligente in zona talpilor, cu framantare a gambelor, practic tot ce inseamna un masaj complex pentru membrele inferioare.

Zero Gravity sau pozitia de gravitate zero este inca un motiv pentru care iti vei dori sa incerci un fotoliu Polaris si, mai mult, sa il faci parte din decorul living-ului tau. De altfel, se prezinta si sub un design modern, elegant. Pluseaza experienta ta de relaxare si faptul ca tehnologia integrata este deosebit de performanta, deci iti asigura un masaj terapeutic aparte.

Elementul surpriza al fotoliului Polaris?

Este considerat un model net superior celor deja existente pe piata prin tehnologia de masaj pe care o inglobeaza: 3D cu 6 role. Acestea se imping in exteriorul fotoliului pana la 7 cm, astfel asigurandu-ti un masaj dinamic, performant. Practic simti cum eliberezi tensiunea acumulata in muschi, in zona gatului, a spatelui. Vizeaza totodata si zona cervicala, a umerilor, a taliei si sezutului.

Bucura-te de sesiuni de masaj inegalabile, de o relaxare de neuitat si de tot confortul pe care il meriti, cu un fotoliu Polaris, de la Masatto.

Leave a Reply