Filme motivationale

Nu am vazut foarte multe filme la viata mea, dar cu siguranta le-am vazut pe cele mai bune. Nu m-am uitat la filme ce aveau nota sub 6 pe IMDb si cele mai vizionate au fost cele psihologice, drame, bibliografii si istorice.

Printe toate filmele reies si cele motivationale. Chiar propun celor ce au site-uri de filme sa faca o rubrica cu filme motivationale pentru ca sunt cu siguranta utilizatori care ar dori asta. Nu te uiti la un film pentru a deveni Hercule peste noapte, insa e bine sa te uiti la un film motivational cand ai probleme cu optimismul si motivatia.

Nu o sa le elaborez asa foarte detaliat pentru ca nu sunt un bun povestitor de filme.

1. Coach Carter. Un tip devine antrenor de baschet la o scoala si are de-a face cu o gasca de pustani ce nu stiu ce vor de la viata. Ii aduce pe drumul cel bun si ii motiveaza un pic. Cea mai buna parte are loc cand un tanar din echipa de baschet spune unul dintre cele mai bune citate despre motivatie.

2. Gladiatorul. Nu este un film extraordinar de motivant, insa pentru multi poate fi incadrat la aceasta rubrica. Are efecte destul de bune si muzica de pe fundal face totul.

3. Braveheart. Povestea lui William Wallace si a Scotiei in lupta pentru independenta fata de Anglia. Este un film istoric destul de bun care merita vazut.

4. Forrest Gump. Povestea unui bezmetic ce alearga de nebun zi de zi fara oprire. Mi s-a parut unul dintre cele mai bune filme.

5. The Pursuit of happyness. Acest film ar fi trebuit sa fie primul in lista, dar abia acum mi-am amintit de el. In rol principal Will Smith care face parte dintr-un film minunat. Este probabil unul dintre cele mai bune filme pentru motivatie.

6. Rochy. Majoritatea filmelor motivationale sunt sportive, asa cum este si Rochy. Oricum, eu consider ca majoritatea persoanelor ce au depasit varsta de 20 de ani au vazut cel putin o data Rochy.

7. The Shawshank Redemption. Cel mai bun film din IMDb, Inchisoarea Ingerilor iti arata povestea unui tip ce a fost inchis pe viata pe nedrept. Este inspirat dintr-un fapt real, vi-l recomand cu placere!

8. A beautiful mind. Un film care pe mine m-a uimit. L-am vazut de doua ori ca sa il inteleg cat mai bine. Actor principal, Russel Crowe, favoritul meu!

9. Next Three Days. Tot cu Russel Crowe. Nu e chiar unul dintre cele mai motivationale dar este minunat, nu-l ratati!

Leave a Reply