Feng Shui si culoarea rosie – pasiune, curaj, romantism

Element de foc, culoarea rosie este cel mai puternic reprezentant al culorilor feng shui. Rosul vibrant aduce in casa ta energia si bucuria, emotie si revigoreaza dorinta sexuala. Rosu este culoarea chinezilor pentru noroc si fericire, culoarea casatoriei in India, iar in Occident culoarea simbolizeaza dragoste si romantism, curaj si pasiune.

Culoare verde in Feng Shui – crestere, sanatate, vitalitate

Element de lemn, verdele este in Feng Shui culoarea reinnoirii, a energiei proaspete si regenerarii. Culoarea verde este foarte hranitoare pentru sanatatea ta, deoarece echilibreaza tot corpul prin aducerea vibratiilor vindecatoare din natura. Atunci cand se lucreaza cu culoarea verde, este important sa ai cel putin cateva nuante diferite, in scopul de a maximiza efectele energiei feng shui.

Feng Shui si culoarea orange – social, deschidere, optimism

In cazul in care consideri ca utilizarea rosului este prea intens pentru acasa sau la birou, o poti inlocui cu un alt element de foc: portocaliu. Orange este culoarea adesea numita sociala, creend energia necesara pentru a promova conversatii pline de viata si vremuri bune in casa. Culoarea portocalie ne aminteste de visele verii si stralucirea calda a soarelui.

Leave a Reply